Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea tradicionalno sudjeluju na vojnoj paradi povodom Dana svetog Patrika. Unatoč visokoj trudnoći, Catherine Middleton nije je propustila ni ove godine

Galerija Catherine Middleton Na paradi 2013. godine Catherine je doživjela malu modnu nezgodu Catherine na ovogodišnjoj paradi povodom Dana svetog Patrika +1 Vojvotkinja je ovaj put nosila salonke s debljom blok potpeticom Vojvotkinja od Cambridgea uvijek je odjevena besprijekorno pa u njezinoj biografiji nije zabilježeno puno modnih nezgoda kakve se događaju manje opreznim slavnim damama.

Jedna od rijetkih i simpatičnih nezgoda koja se i danas pamti trenutak je u kojem je Catherine Middleton zamalo ostala bez cipele na paradi povodom Dana svetog Patrika 2013. godine.
Na paradi 2013. godine Catherine je doživjela malu modnu nezgodu Na paradi 2013. godine Catherine je doživjela malu modnu nezgodu Foto: AFP
Vojvotkinja je tada nosila salonke od brušene kože s tanjom potpeticom, a jedna od njih zapela je u rešetku odvoda. Catherine se pridržala za supruga i izvadila cipelu, a naposljetku se se svi dobro nasmijali ovom malom problemu.
Catherine na ovogodišnjoj paradi povodom Dana svetog Patrika Catherine na ovogodišnjoj paradi povodom Dana svetog Patrika (Foto: AFP)
Od tada vojvotkinja dobro pazi na odabir potpetica pa je na ovogodišnjoj paradi nosila crne salonke sa stabilnom i debelom blok potpeticom koja je spriječila potencijalnu reprizu stare modne nezgode.
Vojvotkinja je ovaj put nosila salonke s debljom blok potpeticom Vojvotkinja je ovaj put nosila salonke s debljom blok potpeticom (Foto: AFP)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju