Vojvotkinja od Cambridgea sudjelovala je na fotografskoj radionici koju je s organizacijom "Action for Children" organiziralo Kraljevsko fotografsko društvo.

Galerija Catherine Middleton Catherine obožava nositi ove espadrile Espadrile brenda Castaner +4 Espadrila

Vojvotkinja se u slobodno vrijeme bavi fotografijom i uoči svakog rođendana svoje djece s javnosti podijeli njihove portrete koje je sama fotografirala. Upravo je zato kraljica Elizabeta II. imenovala Catherine novom pokroviteljicom Kraljevskog fotografskog društva i tako joj predala "titulu" koju je nosila čak 67 godina.

Catherine obožava nositi ove espadrile Catherine obožava nositi ove espadrile (Foto: Getty Images)

Velika je čast imati vojvotkinju kao pokroviteljicu, pogotovo ako se uzme u obzir njezin osobni interes za fotografiju, rekao je voditelj društva Mike Taylor.

Catherine je za opušteno ležerno druženje sa štićenicima organizacije "Action for Children" odabrala primjerenu odjenu kombinaciju sastavljenu od ležernih ljetnih komada.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Štikle u kakvima nikad nećemo vidjeti Catherine Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea Od elegancije do kiča: Vojvotkinja zasjenila ostatak obitelji modnim odabirom za prestižno događanje

Nosila je lepršavu haljinu brenda Ridley London koju je kombinirala sa svojim omiljenim ljetnim sandalama.

Naravno, radi se o espadrilama brenda Castaner od kojih se vojvotkinja ne odvaja kada stignu topli dani i visoke temperature. Catherine nosi model pod nazivom "Carine" s platformom od devet centimetara i tankom špagom od brušene kože koji više nije u prodaji. Isti model dostupan je u malo svjetlijoj varijanti s platnenom trakom koja se veže oko gležnja.

Espadrile brenda Castaner Espadrila "Carine" brenda Castaner, 90 eura (665 kuna) (Foto: Castaner)

Izgleda da je vojvotkinja ove udobne espadrile koje nosi godinama preporučila svojoj sestri i šogorici.

Naime, Pippa Middleton ponijela je crni model s manjom platformom na svoj medeni mjesec u lipnju 2017. godine, a u bež modelu pojavila se na Roland Garrosu prošle godine.

Pippa Middleton u Castaner espadrilama Pippa Middleton u Castaner espadrilama (Foto: Profimedia)

Iako prije nije bila ljubiteljica platformi, Meghan Markle nosila je crnu varijantu omiljenog modela vojvotkinje od Cambridgea na nekoliko događanja tijekom turneje po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

Meghan u Castaner espadrilama Meghan u Castaner espadrilama (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

15 špagerica koje vizualno izdužuju noge i figuru čine vitkijom Špagerice su ljeti mnogima ženama omiljeni izbor obuće Špagerice koje vizualno izdužuju noge - 4 Špagerice koje vizualno izdužuju noge - 7 +12 Špagerice koje vizualno izdužuju noge - 12

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju