Catherine Middleton uvijek privlači poglede svojim modnim odabirima. Tako je bilo i tijekom posjeta muzeju Fitzwilliam u Cambridgeu u Engleskoj.

Galerija Catherine Middleton - 3 Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton - 4 +1 Catherine Middleton - 1

Vojvotkinja od Cambridgea s princem Williamom prisustvovala je otkrivanju njihova zajedničkog portreta u ovome muzeju, a koji je napravio umjetnik Jamie Coreth.

Za ovu priliku odabrala je vrlo elegantno i upečatljivo izdanje u plavoljubičastim nijansama, koje su savršeno komplimentirale njezinoj puti i boji kosi.

Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton u plavo-ljubičastoj kombinaciju u muzeju Fitzwilliam u Cambridgeu (Foto: Profimedia)

Nosila je midi haljinu kratkih rukava sa životinjskim uzorkom britanskog brenda L.K. Bennett, koja je istaknula njezine ženstvene adute. Riječ je o lepršavom modelu Madison od šifona, koji također ima u ružičastoj boji te rado nosi u različitim prilikama već nekoliko godina.

Haljinu je sparila sa strukiranim plavim kaputom naglašenih naramenica koje su oblikovale njezinu figuru, a izdanje zaokružila odgovarajućom kožnatom torbicom.

Emmy London, Rebecca Riviera, 3750 kn Emmy London, Rebecca Riviera, 3750 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na nogama je, pak, nosila par plavih štikli u kojima je teško ostati nezamijećen. Točnije, odabrala je baršunaste cipele Emmy London, koje dolaze s potpeticom od 10,5 centimetara, a savršeno su se uklopile u cijelo izdanje.

Slika nije dostupna Kakva mama, takva kći! Modno usklađene Catherine i Charlotte na uskrsnoj misi

Model Rebecca Riviera, koji se prodaje po cijeni od oko 3750 kuna, nosi već dugi niz godina na razna protokolarna događanja, uključujući i ovogodišnji odlazak na uskrsnu misu sa svojom obitelji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju