Catherine Middleton zapanjila je u sako haljini Alexandera McQueena vrijednoj 3000 funti tijekom svečane vožnje kočijom u društvu Camille i njezino troje djece. Razlog ovog profinjenog pojavljivanja u javnosti je slavlje kraljičinog platinastog jubileja koji označava 70 godina njene vladavine.

Catherine se za ovaj svečani dan odlučila za jednostavnu bijelu, ali ipak svečanu haljinu Alexandra McQueena koju je također nosila prošlog ljeta kada se pridružila kraljevskoj obitelji na prijemu za Projekt Eden za G7.

Ova profinjena dama velika je obožavateljica cijenjenog britanskog modnog brenda, a najpoznatiji odjevni komad ove modne kuće je njezina veličanstvena vjenčanica iz 2011. godine.

Kraljevska obitelj na balkon Buckinghamske palače Kraljevska obitelj na balkon Buckinghamske palače (Foto: Profimedia)

U cjelokupni izgled dodala je elegantni šešir Philipa Treacyja u kombinaciji bijele i plave boje te odala počast princezi Diani noseći njene naušnice i ogrlicu, za koje se vjeruju da ih je upravo princ William darovao Catherine nakon zaruka.

Catherine Middleton u istoj bijeloj haljini Alexandera McQueena u lipnju prošle godine Catherine Middleton u istoj bijeloj haljini Alexandera McQueena u lipnju prošle godine (Foto: Profimedia)

Vojvotkinja je isprva na njih stavila vlastiti pečat, preoblikovajući ih u jednostavne, no skromnije naušnice, ali ih je danas nosila u njihovom izvornom obliku. 

Catherine Middleton Catherine Middleton: Kombinacija kojoj kraljica neće naći niti jednu manu

Catherine Middleton Catherine Middleton: Haljina za isticanje figure koja sjajno stoji ženama od konfekcijskog broja 36 do 46

Catherine je za frizuru odabrala elegantnu punđu i pokazala svoju prirodnu ljepotu jednostavnim make-upom, lagano naglasivši oči.

Vojvotkinja, Camilla te djeca za ovu su se priliku odlučili na plavo bijele svečane kombinacije u kojima su izgledali i više nego profinjeno.

Catherine Middleton i Camilla Catherine Middleton i Camilla (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju