Princ i princeza od Walesa obilježili su jučer prvu godišnjicu smrti kraljice Elizabete II intimnom ceremonijom u povijesnoj katedrali St. Davidsa.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton +7 Princ i princeza od Walesa na obilježavanju prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II

Uži članovi obitelji posjetili su katedralu kako bi odali počast kraljici i prisjetili se svega što je učinila za svoj narod, ali i obitelj koju je obožavala.

Za tu je priliku princeza od Walesa Catherine Middleton odjenula kombinaciju dostojnu buduće kraljice.

Kaput-haljina pratila je liniju njezina tijela, a elegantnu kombinaciju upotpunila je i prikladnim šeširom ispod kojeg je nosila jednostavnu, ali svečanu punđu.

Catherine Middleton Princ i princeza od Walesa na obilježavanju prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II (Foto: Profimedia)

Ženstvena kreacija luksuznog brenda Eponine dolazi u prigušenoj crvenoj boji koja je pravi primjer elegancije, a buduća kraljica nosila ju je besprijekorno. Zanimljivo je da Catherine reciklirala svoje izdanje jer je istu haljinu nosila i u prosincu prošle godine, povodom tradicionalnog božićnog koncerta.

Catherine Middleton Catherine Middleton u istoj haljini brenda Eponine na božićnom koncertu 2022. (Foto: Profimedia)

Haljinu je uparila s cipelama od brušene kože u istoj boji, dok je cjelokupni dojam upotpunila decentnim nakitom.

Od nakita su se posebno istaknule naušnice kojima je Catherine odala počast preminuloj kraljici.

Biserne naušnice kraljica je prvi puta nosila na srebrnom jubileju 1977. godine, a na princezi smo je također imali priliku vidjeti više puta.

Catherine Middleton u kombinaciji s dva odlična aduta Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine Middleton na Wimbeldonu +9 Catherine Middleton na Wimbeldonu

Primjerak je to koji ima posebno mjesto u srcu princeze od Walesa, a prvi ih je put nosila na svom prvom samostalnom putovanju u Nizozemsku, u listopadu 2016. godine.

Catherine Middleton Princ i princeza od Walesa na obilježavanju prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II (Foto: Profimedia)

Neka druga vremena: 10 slavnih žena prije nego što su postale kraljice stila Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Melanije Trump nekad i sad +7 Modni stil Amal Clooney nekad i sad

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju