Svaka žena ima svoj omiljeni par cipela pa tako i Catherine Middleton. Čini se da se vojvotkinja zaljubila u elegantne štikle iz kojih se ne skida

Catherine Middleton nazočila je u četvrtak otkrivanju memorijalne ploče u Londonu posvećene ratovima u Iraku i Afganistanu. Za tu službenu prigodu vojvotkinja je odjenula plavi kaput prošaran bijelom te plavi šešir, no najviše pažnje privukle su njene cipele, elegantne plave salonke od brušene kože.

'Catherine Middleton jednostavno se zaljubila u plave štikle Rupert Sanderson koje često nosi'

Upućenijima u modne izbore 35-godišnje Catherine, cipele su se možda učinile poznatima – i nisu pogriješili. Naime, riječ je o štiklama dizajnera Ruperta Sandersona u koje se vojvotkinja, čini se, jednostavno zaljubila. Pogledajte i suknju koju Catherine Middleton ne želi izbaciti iz ormara.

Prvi put obula ih je početkom 2016. godine i otada ih često nosi, kao što je jasno vidljivo u foto galeriji. Model salonki nazvan "Malory" s potpeticom od 10 centimetara bio je nje izbor i kada je prije 10 dana nazočila otvorenju zgrade koja pruža smještaj obiteljima djece koja se liječe u londonskoj bolnici Evelina.

Catherine Middleton nosila je druge modele plavih salonki koje također možete vidjeti u foto galeriji, no čini se da je u elegantnim, klasičnim Rupert Sanderson štiklama našla svoj savršeni par.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju