Catherine Middleton i princ William bili su domaćini božićnog druženja organiziranog za obitelji vojnika koji se trenutno nalaze na Cipru. Za popodnevno druženje vojvotkinja od Cambridgea izabrala je jednostavni crni top s gumbićima i suknju midi dužine s atraktivnim škotskim uzorkom.

Galerija Catherine Middleton u suknji čiji kroj tako dobro laska figuri - 9 Catherine Middleton u suknji čiji kroj tako dobro laska figuri - 2 Catherine Middleton u suknji čiji kroj tako dobro laska figuri - 8 +6 Suknju sa škotskim uzorkom Catherine Middleton kombinirala je uz brušene čizme

Suknju lepršavog uzorka koji tako dobro laska ženskoj figuri i od materijala koji lijepo pada Catherine Middleton kombinirala je uz visoke crne kože od brušene kože, a taj spoj pokazao se fantastičnim. Catherine i William utorak popodne proveli su u druženju s djecom čiji će roditelji Božić dočekati u vojnim bazama, a navečer je u Buckinghamskoj palači održano svečano primanje za članove diplomatskih vojnih tijela.

Za tu glamuroznu priliku vojvotkinja od Cambridgea presvukla se u bijelu haljinu ukrašenu srebrnim detaljima uz koju je nosila tijaru koja je pripadala princezi Diani.

Catherine Middleton u suknji čiji kroj tako dobro laska figuri - 6 Catherine Middleton u suknji čiji kroj tako dobro laska figuri (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju