Veliki dan bio je jučer za obitelj Douglas i Zeta-Jones. Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a uz glumačku legendu ondje je bila njegova lijepa supruga Catherine Zeta-Jones, s koje 74-godišnji oskarovac nije mogao skinuti pogled.

Galerija Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 8 Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 11 Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 12 +8 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones na otkrivanju zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu  

Na ceremoniji otkrivanja zvijezde na Stazi slavnih u Hollywwodu njezina supruga Michaela Duglasa, Catherine Zeta-Jones prštala je od ponosa. Bili su ondje i Michaelov 39-godišnji sin Cameron Douglas, a dvostruki oskarovac bio je posebno sretan jer je svečanosti prisustvovao i njegov otac, glumački titan Kirk Douglas, kojem je 101 godina.

Catherine Zeta-Jones sa suprugom je pozirala ispred njegove zvijezde, a iz načina na koji je Michael gledao Catherine jasno je koliko ludo voli suprugu s kojom je u braku 18 godina. Bračni par pred fotografima je razmijenio i poljubac, a iz njihovih očiju jednostavno su frcali ljubav i sreća.

Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 9 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones na otkrivanju zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia)

Catherine je za ovu posebnu prigodu odjenula usku crnu koktel-haljinu s bijelim točkicama. Senzualnost pojavi slavne oskarovke dala su gola ramena i kroj haljine koji je naglasio njezinu vitku liniju. Izabrala je bijele štikle s crnim remenčićem preko rista, a primjetno je bilo da su glumici cipele malo prevelike, a doznajte i zašto slavne žene uporno nose prevelike cipele.

Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 1 Catherine Zeta-Jones nosila je bijele štikle, malo prevelike iz 'opravdanog' razloga (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju