Glumica Catherine Zeta Jones u Louisiani je snimala televizijsku seriju "Nacionalno blago". Ranije je najavljeno da će s Lisette Alexis glumiti u seriji koja je ekspanzija filmske franšize "Nacionalno blago" u kojoj glavnu ulogu igra Nicolas Cage.

Galerija Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju - 4 +1 Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju - 5

Fotografi su glumicu uhvatili u zračnoj luci dok je napuštala New Orleans.

Pokušavajući proći neprimijećeno, glumica je na glavu stavila slamnati šešir, a lice je zaklonila parom sunčanih naočala i maskom za lice.

Za putovanje je odjenula i maksimalno udobnu kombinaciju. Dugu bluzu od šifona s dubokim v-izrezom i poluprozirnim rukavima sparila je parom crnim cropanih hlača i tenisicama modne kuće Chanel u crnoj boji.

Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju - 4 Glumica nosi crne tenisice modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Crne tenisice su uz bijele modele mnogim damama visoko na listi omiljenih modela obuće pa su čest prizor i na hrvatskim ulicama. .

Severina Severina: Najudobnije tenisice kojima su vruće hlačice baš dobar par

Osim što nikad ne izlaze iz mode, neutralne su i lako ih je prilagoditi ostatku garderobe pa ih žene kombiniraju uz ležerne komade poput glumice, ali i uz traperice i sakoe kada se pretvaraju u savršen komad za odlazak na posao i obavljanje raznih drugih obaveza.

Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju Catherine Zeta-Jones u ležernom izdanju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju