Spektakularnim koncertom u Madridu grupa The Rolling Stones započela je europsku turneju Sixty kojom jedan od najvećih rock bendova svih vremena slavi 60 godina na sceni. Nastup legendarnih rokera predvođenih 78-godišnjim Mickom Jaggerom nije propustila ni Severina koja je na Instagramu objavila fotografiju ispred stadiona Wanda na kojem se održao koncert.

U sklopu europske turneje grupa The Rolling Stones održat će 14 koncerata, a Severina je imala priliku otići na prvi. U odličnom raspoloženju pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred stadiona Wanda koji je dom nogometnom klubu Atlético de Madrid.

Kao i obično, Severina je pažnju privukla i izborom outfita prilagođenom ljetnim temperaturama koje vladaju u Madridu. Mladenački kombinaciju složila je od sportskog grudnjaka na vodoravne prugice modne kuće Celine koji je nosila kao top te kratkih traper hlačica. Kada je riječ o obući, prednost je dala udobnosti što je i razumljivo s obzirom na prigodu koja podrazumijeva višesatnu zabavu i ples.

Severina nosi sportski grudnjak modne kuće Celine Severina nosi sportski grudnjak modne kuće Celine (Foto: www.celine.com)

Nosila je model tenisica kakav se obično bira za dugo hodanje i stajanje, u kombinaciji bijele, crne i sive boje. Sparila ih je s bijelim čarapama s tri crne crte brenda Adidas. Elegantna čvrsta torba u bež i smeđem tonu te crna šilterica s bijelim natpisom izvrsno su upotpunile Severinin stajling za koncert The Rolling Stonesa i nezaboravan provod.

Severina na otvaranju 20. Queer Zagreba Severina: Je li ovo stvarno najbolji (i najpopularniji) model ljetne haljine?

Slika nije dostupna Jedna je Severina: Glamurozno izdanje za veliku proslavu 50. rođendana

Start Me Up, napisala je Severina uz fotografiju, što je naziv velikog hita Stonesa iz 1981. godine, a time i najavila ludu zabavu koja je pred njom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju