Catherine Zeta-Jones blistala je na crvenom tepihu uoči premijere filma Jeanne du Barrry redateljice Maïwenn Le Besco na 76. po redu Filmskom festivalu u Cannesu.

Galerija Catherine Zeta-Jones uvijek privlači poglede na crvenim tepisima Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 +1 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 2

Catherine Zeta-Jones za crveni je tepih odabrala raskošnu večernju haljinu s pripadajućim plaštem i dubokim dekolteom koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru.

Velška glumica odabrala je crvenu kreaciju od lepršavog šifona s potpisom libanonskog dizajnera Elieja Saaba.

Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 5 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 5 (Foto: Profimedia)

Riječ je o haljini iz njegove proljetne kolekcije visoke mode za 2022. godinu koja je originalno predstavljena publici u Parizu.

Ispod poruba duge haljine nazirale su se srebrne cipele s platformom dizajnerice Sarah Flint, a izdanje je dopunila s nekoliko zanimljivih komada nakita – uključujući i osebujne viseće naušnice ukrašene svjetlucavim kamenčićima.

Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 Haljina iz kolekcije visoke mode Elieja Saaba iz 2022. godine (Foto: Profimedia)

Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu pojavila se u društvu supruga Michaela Douglasa, koji je nosio klasični crni smoking i bijelu košulju.

Catherine Zeta-Jones pokazala je kako nositi životinjski uzorak, a da se ne pretjera Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom +0 Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom

Vizualno smanjuje struk: Haljina Catherine Zeta-Jones za izgled od milijun dolara Catherine Zeta-Jones - 4 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 2 +0 Catherine Zeta-Jones - 3

Uz slavni par ponosno je koračala i njihova kći Carys koja je također krenula stopama svojih roditelja i počela se baviti glumom, a u Cannesu je zablistala u čipkastoj haljini bijele boje.

Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones na crvenom tepihu sa suprugom i kćeri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju