Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ljetni odmor provode u Italiji, a smjestili su se u pitoresknom gradiću i poznatom ljetovalištu Portofinu. Holivudski bračni par ondje obilazi restorane i šeće se slikovitim gradom na talijanskoj obali, neopterećeni fotografima koji ih prate.

Galerija Catherine Zeta-Jones u ljubičastoj haljini modne kuće Ungaro Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 4 +7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini modne kuće Ungaro

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u talijanski Portofino stigli su jahtom, a nisu propustili izaći na kopno i otići na večeru u kultni restoran Puny, za koji je Catherine odabrala prekrasnu bijelu maksi haljinu bogato ukrašenu cvjetnim dezenom plave boje.

Haljina u stilu dugačkog kaftana ima duboki dekolte i dugačke lepršave rukave, a riječ je o kreaciji brenda Camilla, poznatog po ručno rađenim uzorcima na odjeći koji izgledaju poput umjetničkog djela.

Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 5 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini modne kuće Ungaro (Foto: Profimedia)  

Još zanimljivija je ljubičasta haljina koju je glumica nosila dan prije na večeri u restoranu Taverna del Marinaio, glamurozna lagano svjetlucava kreacija u kojoj se žena i na ljetovanju osjeća poput dive.

Istu haljinu nosila je Jessica Simpson 2005. godine na dodjeli nagrada VH1 Istu haljinu nosila je Jessica Simpson 2005. godine na dodjeli nagrada VH1 (Foto: Profimedia)

Ovaj model maksi haljine modne kuće Ungaro prepoznatljiv je i po širokom komadu tkanine na predjelu bokova pa modnim znalcima nije bilo teško prepoznati da je istu haljinu još 2005. nosila Jessica Simpson na dodjeli nagrada VH1 u Los Angelesu.

Ljubičasta haljina modne kuće Ungaro bolje stoji:

glasova:

Haljinu kreiranu prije 18 godina Catherine Zeta-Jones nosi kao da je riječ o komadu po posljednjem trendu, a mislimo da 53-godišnjoj oskarovki stoji i bolje nego Jessici Simpson, koja je tada imala 25 godina. U anketi nam otkrijte čije vam se izdanje u istoj haljini više sviđa.

Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 8 Catherine Zeta-Jones u Portofinu je pokazala još jednu prekrasnu maksi haljinu brenda Camilla (Foto: Profimedia)

Ali izgledaju fantastično: Catherine Zeta-Jones u možda najnepraktičnijim trapericama Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 5 +3 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju