U New Yorku se nastavlja snimanje serije "And Just Like That…", nastavka kultnog "Seksa i grada". Fotografije sa seta pristižu svakodnevno i pomalo nam otkrivaju koje ćemo sve likove imati priliku vidjeti u seriji rame uz rame Carrie Bradshaw, Mirandi Hobbes i Charlotte York.

Galerija

U finalnoj epizodi "Seksa i grada" emitiranoj 2004. godine vidjeli smo da su Charlotte i njezin suprug Harry Goldenblatt posvojili djevojčicu Lily iz Kine, a u filmu iz 2008. saznali da su dobili i biološku kćerkicu Rose.

Ako možda na glavnim glumicama niste primijetili koliko je vremena prošlo otkako smo ih zadnji put vidjeli, činjenica da su kćeri Charlotte i Harryja sada tinejdžerice vratit će vas u stvarnost.

Lily će u rebootu "Seks i grada" glumiti 25-godišnja glumica Cathy Ang, a Rose utjelovljuje 13-godišnja Alexa Swinton.

Nove fotografije sa snimanja novih epizoda serije \
Nove fotografije sa snimanja novih epizoda serije \ (Foto: Guliver images)

Sudeći prema odjevnim kombinacijama u kojima su djevojke snimale scene s Kristin Davis i Evanom Handlerom, Lily je nasljedila maminu ljubav prema elegantnom odijevanju, a Rose ima poprilično luckast i unikatan modni izričaj koji bi sigurno pohvalila teta Carrie.

A na jednoj od fotografija na kojima se nalazae svi glavni proptagnisti 10 novih epizoda, "teta" Carrie nosi već legendarne plave Louboutinke u kojima se svojedobno udala za Facu.

Kristin Davis i Alexa Swinton
Kristin Davis i Alexa Swinton (Foto: Guliver images)