Instagram je pun preslatkih kućnih ljubimaca čiji se broj pratitelja mjeri u desecima tisuća i koji svojom slatkoćom i dogodovštinama uljepšavaju dane svima koji ih prate. Među njima je i Bailey, trogodišnji psić pasmine cavoodle koji živi u Australiji i potpuno je neodoljiv.

Cavoodle, odnosno pasmina cavapoo popularna je u Australiji, a njezini pripadnici na prvi pogled osvajaju svojom slatkoćom i izgledom poput plišanih medvjedića. Oni su križanci između pudlice i Cavalier King Charles španijela s kovrčavom i svilenkasto glatkom dlakom. Imaju okruglu glavicu i velike okruglaste oči, a lepršave uši savršeno zaokružuju njihovo preslatko lice.

Prepoznatljivo blago valovito do kovrčavo krzno dolazi u smeđoj, crvenoj, bijeloj, kremastoj, srebrno-bež i crnoj boji te boji marelice, a boja ovisi o tome hoće li cavoodle više naslijediti od pudlice ili Cavalier King Charles španijela. Po karakteru su razigrani, privrženi, druželjubivi, odani, prijateljski nastrojeni i dobroćudni.

Bailey je pravi predstavnik pasmine i na Instagramu svojim fotografijama i videima uveseljava gotovo 28 tisuća pratitelja. Odmah je jasno koliko taj trogodišnji medenjak uživa u životu i da je on sretan pas. Obožava se izležavati, jesti krafne (ili ih barem njuškati), kupati se u bazenu i biti u društvu djece, tada je Bailey najsretniji!

Slika nije dostupna Ma, princezica! Nellie obožava nositi mašnice, koja boja joj najbolje pristaje?

Pasminu krasi izrazita privrženost obitelji, uvijek žele biti blizu ljudi i ne vole kada su sami. Zbog toga je važno odmalena ih trenirati ako povremeno moraju ostati sami kod kuće. Vjerujemo da je i Bailey puno toga naučio u svoje tri godine života, a isto tako da svojoj obitelj uljepšava svaki dan i život čini sretnijim.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju