Kada treba odabrati idealne traperice, mnoge žene nailaze na problem. Pristaju na bokovima, ali su preširoke u struku, dužina vam je idealna, ali ih nikako ne možete zakopčati? Upravo zbog takvih pitanja stvoren je novi hrvatski modni brend pod imenom 'ČEHLA'

ČEHLA predstavlja idealne traperice za svaku ženu kreirane prvenstveno s naglaskom na krojeve prilagođene različitoj građi tijela. Radi se o klasičnim modelima od kvalitetnih materijala, a posebnost je i u tome što se svi dijelovi kroje i šivaju u ČEHLA šivaonici u Zagrebu.

ČEHLA predstavlja idealne traperice za svaku ženu kreirane s naglaskom na krojeve prilagođene različitoj građi tijela. Posebnost je i u tome što se traperice šivaju u Zagrebu

S obzirom da se traperice nose u raznim prigodama i često kroz cijeli dan, iznimno je važno da su kvalitetne, lijepe te da se u njima možete ugodno i dobro osjećati. Sve te karakteristike posjeduju prvi modeli ČEHLA traperica namijenjeni ženama i muškarcima. Pročitajte i koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

'Svjesni toga da ne mogu sve žene imati mjere 90-60-90 kreirali smo kvalitetne traperice domaće proizvodnje koje odgovaraju različitim tipovima građe. Iz tog razloga svaka žena može naći model koji joj odgovara i ugodno se u njemu osjećati. Ne morate više kupovati hlače broj veće samo da biste ih mogli zakopčati. Tokom stvaranja ČEHLA traperica potrudili smo se da kroj izvrsno pristaje građi tijela i iznimno smo zadovoljni finalnim produktom', objasnio je Matija Cerovečki, vlasnik ČEHLA.

ČEHLA traperice možete kupiti na www.cehla.com.hr. U ponudi su dva modela za žene – kruška kroja te jabuka kroja (za oba je cijena 465 kuna), te jedan model za muškarce (465 kuna). Kruška simbolizira tijelo širih bokova i užeg struka. Tijelu takve građe hlače kruška kroja će lijepo pristajat uz obline bokova, a neće biti preširoke u liniji struka. Jabuka simbolizira tijelo sa širim strukom i vitkijim nogama. Tijelu takve građe će pristajat hlače ČEHLA jabuka kroja, proporcijalno proširene u liniji struka, udobne i izvrsnog izgleda. Pogledajte i potez uz koji će svaki model traperica produljiti nogu.

Cerovečki su obiteljsku manufakturu trapera pokrenuli prije više od 20 godina. Njihove hlače su zbog klasičnog kroja i kvalitetnog materijala stekle velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca. Kako bi kvalitetan proizvod učinili dostupnim i inovativnim, osmislili su brend ČEHLA koji predstavlja novi smjer u njihovoj proizvodnji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju