Jeste li noćna ptica ili se pak vodite uzrečicom "tko rano rani, dvije sreće grabi"? Neki od nas baš vole mir koji donosi zora. Čak i kad pada kiša i kad je tmuran zimski dan, nekima je pravo opuštanje ispijati kavu i kroz prozor gledati kako započinje novi dan.

S druge strane, svatko od nas poznaje barem jednu osobu kojoj je dizanje iz kreveta ravno kazni. Te noćne ptice vjerojatno su prije spavanja upalile epizodu serije, a na kraju su pogledale cijelu sezonu. Tako su došli sitni jutarnji sati, a noćne ptice vjerojatno su prespavale sve obaveze koje su imale.

Volimo li ili mrzimo jutro, o nama puno govori i astrologija. U nastavku pročitajte kojim to horoskopskim znakovima jutro najteže pada.

1. Ovan

Ujutro imate puno obaveza i svjesni ste da trebate čvrst i kvalitetan san. Odlučili ste da ćete se noćas napokon naspavati, a čak ste i legli dva sata ranije. Uzeli ste mobitel u ruke kako biste navili alarm, a na kraju ste ta dva sata listali društvene mreže.

Na kraju ste legli kasnije nego obično, a kad je zazvonio alarm, počeli ste smišljati razloge zbog kojih ne možete doći na posao. Poznato? Vjerujemo da se većina ovnova pronašla u ovoj situaciji. Ako netko mrzi jutro, to je zasigurno ovaj horoskopski znak.

2. Riba

Ribe su druge najveće sove zodijaka. Ako njih pitate, noć je najčarobnije vrijeme za punjenje baterija. U izlascima su ribe zatvarale klubove, a kad nisu plesale do sitnih sati, onda su vjerojatno gledale omiljene naslove, pravile posebnu masku za lice ili razmišljale o nekim novim životnim planovima i ciljevima.

Dok drugi spavaju, ribe najbolje funkcioniraju. Baš zbog toga jutro im je najomraženiji dio dana. Ribe su u školi imale najviše izostanaka, a kao odrasle osobe najviše sati bolovanja.

3. Vodenjak

Velikodušni vodenjaci također veoma vole noć. Dok će druge noćne ptice puniti baterije gledajući serije i filmove, vodenjaci će ostati budni jer ne mogu stišati misli u glavi. Čak i kad nemaju neki problem, oni će ga lako smisliti samo kako bi ga cijelu noć mogli analizirati.

U razmišljanju sati lete, pa brzo dođe jutro, a vodenjaci požale jer noć nisu iskoristili kako bi se dobro naspavali. Zato gotovo svako jutro imaju velike podočnjake i ne žele da dan uopće počne.

Prijateljice Svi ga vole? Horoskopski znak koji se (navodno) slaže sa svim drugim znakovima

4. Strijelac

Strijelci su baš bezbrižni. Zato su jedan od omiljenih znakova. Kod njih nema negativne energije, opušteni su i vrlo brzo prilagode se svakoj situaciji. Baš se tako vrlo lako prilagode i noćnim aktivnostima.

Ružičasti baloni Koji je najsretniji dan u godini prema horoskopskom znaku?

Ulazimo u godinu zeca Kineski godišnji horoskop: Što vašem znaku donosi godina zeca?

Strijelci vole učiti u svim situacijama u životu, a noć će obično provesti gledajući podcaste, čitajući knjige i razvijajući svoj intelekt. Zato kad dođe jutro, oni nisu spremni za novi dan jer su svoj mozak umorili noć prije. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju