Prvi mjesec u Novoj godini mnogima je najduži. Čini nam se kao da vrijeme ne prolazi, a melankolija raste iz dana u dan.

Ipak, svaki novi početak donosi i neke uzbudljive trenutke koji će obilježiti ovu godinu. A kako su nam se ove godine posložile zvijezde i kako će one utjecati na nas, možemo saznati iz astrologije.

Neki će upoznati ljubav svoga života, neki će napokon dobiti poslovnu ponudu koja je rezultat dugogodišnjeg rada i truda, a neki bi mogli postati i roditelji.

U nastavku pročitajte koji će dan u 2023. biti najsretniji za vaš horoskopski znak.

1. Ovan

Ovnovi se stalno trude i daju svoj maksimum, a astrologija kaže kako će ovo biti njihova godina. 2023. će ovnovima donijeti priznanje za sav rad i trud, a to bi se moglo odraziti i na njihovu financijsku situaciju.

Najsretniji dan za ovnove bit će 30. 1.

2. Bik

Bikovi su podosta ljubomorni i zato se često nađu u svađama s partnerom. Ove godine napokon bi mogli pronaći zajednički jezik. Ako imate problema u komunikaciji s partnerom, oni se bi ovog proljeća mogli riješiti.

Najsretniji dan za bikove bit će 29. 3.

3. Blizanac

Blizancima će prvih nekoliko mjeseci u godini proći u generalnoj melankoliji. Imat ćete osjećaj kao da vam ništa ne ide od ruke, a onda će kasno proljeće sve to promijeniti. Nemojte klonuti duhom jer će vam se vrlo brzo posložiti sve kockice, a sve što ste prošli dotad, imat će puno više smisla.

Najsretniji dan za blizance bit će 21. 5.

4. Rak

Ako imate osjećaj kao da su vas zarobile vlastite emocije, nemojte odustajati. Prepustite im se jer moramo upoznati tugu da bismo prepoznali sreću. Vaša sreća počinje na ljeto, kad i vaša vladavina.

Najsretniji dan za rakove bit će 1. 7.

5. Lav

Nova godina – novi početak. Kraljevi zodijaka u novu godinu ušli su puni samopouzdanja, ali sljedeći mjeseci mogli bi ih iznenaditi pokojom preprekom. Lavovi su najsretniji kad sami pronađu rješenje za svoje probleme, a najsretniji dan za lavove čeka ih na kraju ljeta.

Najsretniji dan za lavove bit će 13. 9.

6. Djevica

Najveći perfekcionisti među horoskopskim znakovima ponekad sami sebe znaju sputavati. Djevicama se baš teško opustiti i prihvatiti da na neke stvari ne mogu utjecati. Ljubav je svakako jedna od njih, a upravu će tu lekciju djevice naučiti ove zime. Ljubav nije savršena i nikad neće biti.

Najsretniji dan za djevice bit će 20. 2.

7. Vaga

Kad se Sunce i Venera poravnaju, vage će donijeti odluku koja bi im mogla promijeniti život. Donijeti odluku vagama nikad nije lako, ali ove će godine pogoditi i odabrati ono što je za njih uistinu najbolje. Od tog trenutka počinje cijela era sreće za ovaj horoskopski znak, a jedan će dan ipak biti prekretnica.

Najsretniji dan za vage bit će 16. 10.

8. Škorpion

Za škorpione će ovo biti baš dobra godina. Jednom kad nam dođe 2024., škorpioni će se okrenuti i reći kako im je ovo bila jedna od najboljih godina u životu. Na privatnom i poslovnom planu sve će ići kao po loju, a svi oni u dugogodišnjim vezama napokon bi mogli okruniti svoj odnos.

Najsretniji dan za škorpione bit će 3. 4.

9. Strijelac

Škorpioni će napokon pronaći vrijeme za sebe. Kad to budu uspjeli, shvatit će da su zaista u dobrom društvu – dok su sami sa sobom. Radit će na sebi, analizirati svoje želje, potrebe i postaviti ciljeve, što će ih dovesti do njihova najsretnijeg dana u godini.

Najsretniji dan za strijelce bit će 17. 2.

10. Jarac

Jarci nisu ni svjesni koliko im treba ljubav. Misle da sve mogu sami i da im nitko ne može pomoći više bolje nego oni sami. Ove će godine jarci shvatiti da su socijalna bića, a samim time će upoznati osobu koja bi im mogla promijeniti život.

Najsretniji dan za jarce bit će 9. 9.

11. Vodenjak

Vodenjaci koji su u vezama mogli bi proširiti svoju obitelj, a oni slobodni bi mogli spoznati da je život u paru ljepši. Za sve vodenjake koji štede već neko vrijeme ova će godina biti plodonosna, a iznos bi se mogao udvostručiti.

Najsretniji dan za vodenjake bit će 6. 3.

Ulazimo u godinu zeca Kineski godišnji horoskop: Što vašem znaku donosi godina zeca?

Ljubavni horoskop Što nas čeka? Veliki ljubavni horoskop za 2023. godinu

Jarčice između ostalog vole parfeme s jasminom Za sve jarčice: 10 parfema koje ćete poželjeti imati u svojem ormariću

12. Ribe

Ribe će ove godine shvatiti da se previše daju na poslu, a nitko ne vidi njihov trud. To će biti prekretnica koja će ih natjerati da malo uspore. Sebe će napokon staviti na prvo mjesto, a kad prestanu toliko raditi, imat će više vremena za upoznati svoju srodnu dušu.

Najsretniji dan za ribe bit će 18. 10.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju