Četverogodišnja Claire Ryann i njen tata Dave Crosby postali su senzacija na društvenim mrežama. Svijet su osvojili zajedničkom izvedbom pjesme "You've Got a Friend In Me" koja je na Facebooku pogledana preko 77 milijuna puta te je skupila 1, 4 milijuna lajkova

Claire Ryann tek su četiri godine, ali svijet već osvaja svojim divnim glasom. Zajedno sa svojim tatom Daveom Crosbyjem malena Claire često rado zapjeva, a snimke svojih očaravajućih dueta objavljuju na YouTube kanalu "Claire and the Crosbys".

Četverogodišnja Claire Ryann i njen tata Dave Crosby postali su senzacija na društvenim mrežama. Svijet su osvojili zajedničkom izvedbom pjesme 'You've Got a Friend In Me'

Sve njihove izvedbe oduševljavaju mnoge, ali totalna senzacija postali su otkako je njihova izvedba pjesme "You’ve Got a Friend In Me“ podijeljena na Facebooku. Pjesmu započinje tata Dave koji pjeva i svira gitaru, a nakon nekoliko strofa krene pjevati mala Claire.

Kada je Claire počela pjevati prošli mu se žmarci, piše u jednom komentaru ispod videa od 2 minute i 25 sekundi koji je u manje od dva dana pogledan skoro 78 milijuna puta, skupio je 1,4 milijuna lajkova te je podijeljen preko 2 milijuna puta. Pogledajte i fotografiju 2-mjesečne bebe kojoj se roditelji čude.

Tako ste slatki.
Obožavam vas. Imala sam loš dana, nekako sam bila potištena, a onda sam vas čula kako pjevate i odmah se osjećam bolje. Hvala vam puno, komentirala je Rose.

Oboje imate super glas, ona će biti jako, jako dobra za nekoliko godina. Nauči je svirati gitaru, a možda i klavir
, poručio je Ronnie.

Ova mala djevojčica ima stvarno dobre glasnice. Ne bih se čudio da postane slavna pjevačica kad odraste. S četiri godine bolje pjeva od nekih ljudi koji su išli u pjevačke škole. Ovo je ludo, napisao je Nick.

Poslušajte i vi zbog čega su mala Claire i njen tata Dave oduševili milijune.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju