Crpeći inspiraciju iz bogatog Art Deco stila i raskoši burnih dvadesetih godina prošlog stoljeća, Chanelov make-up studio kreirao je novu blagdansku kolekciju kako bi sezonu 2023. godine učinio prekrasnom.

Galerija Lumiere Graphique Duo Lumiere Rouge Allure L'Extrait Roaring Purple +12 Chanel Rouge Allure L'Extrait Roouge Puissant, 55 eura

Studio je kolekcijom odao počast odvažnom duhu Gabrielle Chanel, a bezbrižni, oslobađajući glamur 20-ih danas blista u ovoj novoj ekskluzivnoj kolekciji koja simbolizira uzravrele dvadesete u svoj njihovoj veličanstvenosti.

LUMIÈRE GRAPHIQUE

Dio kolekcije je paleta od pet sjenila sa šljokicama. Dragocjene, blistave nijanse, u rasponu od platinasto-bež i očaravajuće brončane do svjetlucave crne, ružičasto-zlatne i dijamantno-bijele, odaju počast spektakularnim haljinama Gabrielle Chanel.

Lumiere Graphique Lumiere Graphique (Foto: Chanel)

DUO LUMIÈRE

Ovaj duo blistavih pudera sa šljokicama koje su utkane u površinu palete podsjeća na blistave kreacije Gabrielle Chanel iz 1920-ih, a lice obasjava nezaboravnim sjajem.

Duo Lumiere Duo Lumiere (Foto: Chanel)

ROUGE ALLURE L’EXTRAIT

Nova interpretacija Rouge Allure L'extrait ruževa za usne inspirana je estetskim kodovima Aert Decoa. Kultna crno-zlatna kutija na klik ukrašena je pozlaćenim rubovima, a unutar njih kriju se četiri jarke nijase ruža, od kojih su dvije dva nova ograničena izdanja.

Rouge Allure L'Extrait Roaring Purple Rouge Allure L'Extrait Roaring Purple (Foto: Chanel)

Chanel Rouge Allure L'Extrait Roouge Puissant, 55 eura Chanel Rouge Allure L'Extrait Roouge Puissant, 55 eura (Foto: Chanel)

Rouge Allure L'Extrait Beige Brut Rouge Allure L'Extrait Beige Brut (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Rouge Allure L'Extrait Midnight Red Rouge Allure L'Extrait Midnight Red (Foto: Chanel)

ROUGE ALLURE LAQUE

U kolekciji su i sjajila za usne koja su tu kao živopisna počast sjaju. Za blagdansku sezonu dostupne su dvije delikatne, očaravajuće nijanse Golden Beige i Fancy Prune koje će usnama osigurati blistavost tijekom cijele noći.

Rouge Allure Laque Fancy Prune Rouge Allure Laque Fancy Prune (Foto: Chanel)

Rouge Allure Laque Golden Beige Rouge Allure Laque Golden Beige (Foto: Chanel)

LE VERNIS

Chanel je za blagdansku sezonu pred nama pripremo trii nove nijanse svojih Le Vernis lakova za nokte. Radi se o limitiranom blagdanskom izdanju. Boje su ružiičasto bijela, zlatna i svjetlucavo crna. Osmišljene su da osvijetle naše nokte i uljepšaju praznike.

Chanel Le Vernis White Silk Chanel Le Vernis White Silk (Foto: Chanel)

Chanel Le Vernis Tuxedo Chanel Le Vernis Tuxedo (Foto: Chanel)

Chanel Le Vernis Sequins Chanel Le Vernis Sequins (Foto: Chanel)

Obožavan već tri desetljeća: Lak za nokte iz kultnog filma stvoren je za jesen Uma Thurman u filmu Pakleni šund Uma Thurman u filmu Pakleni šund Scena iz filma Paklenu šund +1 Chanelov lak za nokte, nijansa Rouge Noir

Nova kolekcija modne kuće Chanel u savršenom spoju elegancije i ležernosti Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 1 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 2 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 3 +16 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju