Inspiracija za stvaranje nove Chanelove blagdanske make up kolekcije bio je - Mjesec. Po njemu nosi i ime koje glasi "Ask for the Moon". U ekskluzivnoj kolekciji prožetoj sanjarenjem i misterijom, uhvaćen je svaki njegov aspekt.

Galerija Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju - 5 Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju - 10 +16 Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju - 3

Tu su sjena i svjetlo, jednostavnost i raskoš, nijanse jantara, zlatne i crvene boje. Mjesec je postao dio moderne bajke zahvaljujući kojoj će oči, obrazi i nokti poprimiti nebeski sjaj.

Proizvodi iz nove Chanel kolekcije vašu će kožu obaviti I nevjerojatnim mirisnim uljima, prošaranim zlatnim i sedefastim česticama.

Izvor insiracije priliko stvaranja kolekcije bio je i vječni Chanel N°5 zajedno sa svojom kultnom bočicom koja vam neće promaknuti na površini iluminirajućeg praha.

"Éclat Lunaire Oversize Iluminating Face Powder" je ekskluzivna kreacija koja oblikuje konture lica i poboljšava ten mekim sedefastim sjajem.

Éclat Lunaire Oversize Iluminating Face Powder Éclat Lunaire Oversize Iluminating Face Powder (Foto: Chanel)

Tu su i sjenila "Les 4 ombres - ombres de lune" koja su kombinacija nježnih očaravajućih nijasi, za svjetlucave oči.

Les 4 ombres - ombres de lune Les 4 ombres - ombres de lune (Foto: Chanel)

Dio kolekcije je i "Duo lumiere" koji naglašava obrve, trepavice i kapke te očima daje dubinu i sjaj.

Duo lumiere Duo lumiere (Foto: Chanel)

Nezaobilazan dio ekskluzivne kolekcije su i ruževi visokog intenziteta. "Rouge Allure L’Extrait" dolazi u četiri različite nijanse. To su jarko crvena boja trešnje, narančasto crvena, topla smeđa i ružičasto smeđa nijansa. Ruževe je moguće puniti što znači da možete mijenjati nijanse ovisno o vašim željama.

Tu je i tekući ruž "Rouge Allure Laqu" koji dolazi u dvije nijase.

15 najljepših komada za proljeće i ljeto iz nove kolekcije Chanela koji slave ženu Chanel Ready to Wear kolekcija za proljeće / ljeto 2023. godine Chanel Ready to Wear kolekcija za proljeće / ljeto 2023. godine - 7 Chanel Ready to Wear kolekcija za proljeće / ljeto 2023. godine - 9 +13 Chanel Ready to Wear kolekcija za proljeće / ljeto 2023. godine - 10

Naravno, u kolekciji su i lakovi za nokte. Iz Chanela poručuju da se radi o neophodnom dodatku svakom blagdanskom izdanju. U ponudi su lakovi u zlatno-kaki i smeđe-crvenj nijansi te nadlak sa sedefastim svjetlucavim česticama.

Dio kolekcije su i lakovi za nokte Dio kolekcije su i lakovi za nokte (Foto: Chanel)

I na kraju, budući da je Mjesec neodvojiv od zvijezda Chanel ih je uhvatio u obliku dva hranjiva proizvoda za tijelo, zadivljujuće i raskošne teksture koja su obogaćena sedefastim česticama koje tijelu daju suptilni sjaj.

Ulje i gel za tijelo Ulje i gel za tijelo (Foto: Chanel)

Prvi proizvod je bogato Chanel N°5 ulje koje kožu ostavlja hidratiziranom i blago namirisanom, a drugi je Coco Mademoiselle gel za tijelo koji se topi na koži i ostavlja je svježom, senzualnom i profinjenom.

Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju Chanel ima novu blagdansku make up kolekciju (Foto: Chanel)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju