U prodaji je nova Chanel kolekcija Desert dream za proljeće/ljeto 2020., a u potrazi za inspiracijom Chanelova globalna kreativna dizajnerica Lucia Pica pošla je na fotografsko putovanje u središte drevne pustinje i ta joj je ekspedicija otkrila posve novo viđenje boje.

Galerija Chanel Chanel kolekcija Desert dream za proljeće/ljeto 2020. - 5 Chanel kolekcija Desert dream za proljeće/ljeto 2020. - 4 +2 Chanel kolekcija Desert dream za proljeće/ljeto 2020. - 3

Kolekcija Desert dream pokazuje sklad breskva ružičaste, hladne smeđe i romantičnih blijedo ljubičastih polutonova, čije svjetlucave i ponekad metalik teksture podsjećaju na blaga skrivena u pustinji.

Radi se o dosad najpoetičnijoj Lucijinoj makeup kolekciji u kojoj se poigrala intenzivnom i tajanstvenom blijedoružičastom bojom na očima, aurom toplom svjetla na jagodicama i žarko crvenom bojom pustinje na usnama kojima izražava unutrašnji mir i potpunu ispunjenost žene.

Pustinja je krajnost - gotovo kao da u njoj prevladava samo jedina dominantna boja. To me je primoralo da nađem polutonove – manje intenzivnu, gotovo monokromnu paletu, koja se osobito dobro ističe zahvaljujući fotografskom postupku koji je korišten.

Slika nije dostupna Chanel: Marion Cotillard lice nove reklamne kampanje kultnog mirisa N° 5

Kostim Karla Lagerfelda za Chanel, proljeće/ljeto 2016. Osobni pečat: Novo lice Chanelovih klasika u (re)interpretaciji Karla Lagerfelda

Tako je iz ovog putovanja proizašao zanimljiv izazov koji je rezultirao vrlo prigušenom, poetičnom i ženstvenom kolekcijom, rekla je Lucia Pica.

Chanel kolekcija Desert dream za proljeće/ljeto 2020. - 1 Nove nijanse lakova za nokte su Mirage i Daydream (Foto: Zadovoljna.hr)

Kao idealno rješenje za osunčani, svježi i blistavi ten, Lucia Pica preporučuje highlightere koji se mogu koristiti i za dodavanje mekog svjetla na kapke i usne.

Kada su u pitanju sjenila, u ponudi su prigušene boje pustinje - vodeće među njima su profinjena blijedoljubičasta, divna hladno smeđa, breskva i lagana ružičasta. Sve imaju svoje varijante u LES 4 OMBRES.

Za usne u ponudi su dva ruža - intenzivna topla narančasto-ružičasta nijansa i ruž u nijansi tople palisandrovine.

Na kraju, ljubiteljice lakova za nokte sigurno će očarati bež blijedoružičasti i nježno blijedoružičasti lakovi.

Ponudu proizvoda pogledajte u našoj galeriji.

Chanel Chanel Desert Rose vrlo je prigušena, poetična i ženstvena kolekcija (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju