Jedna od mnogih pozitivnih strana blagdana je i činjenica da brendovi poput slavnog Chanela izbacuju nove, prigodne kolekcije.

Galerija Chanel blagdanska kolekcija Chanel blagdanska kolekcija ruževa Chanel blagdanska kolekcija sjenila +6 Chanel blagdanska kolekcija

Ništa drugačije neće biti niti u ovoj 2020. godini. Chanel je tako uoči slavljeničkog prosinca svoje obožavateljice obradovao limitiranom blagdanskom make-up kolekcijom.

Ovom eksluzivnom kolekcijom Chanelova globalna kreativna dizajnerica Lucia Pica reinterpretirala je Chanelov svemir, a rezultat su proizvodi koji utjelovljuju sjaj i uzbuđenje blagdanske sezone.

Marion Cotillard u reklami za Chanel 5 Chanel No. 5: Blistava haljina s 10 tisuća zlatnih šljokica u novoj mirisnoj čaroliji

Objasnila je kako je istražila klasičan simbol kuće i sve njegove aspekte te mu dodala novu energiju i duh. U potrazi za inspiracijom okrenula se, naime,  jednom od kultnih simbola brenda, zlatnim lancima. Chanel je modernizirao ovaj klasični dodatak ispreplevši ga s jednostavnom, ali elegantnom kožnom trakom.

Chanel blagdanska kolekcija Chanel blagdanska kolekcija (Foto: Chanel)

Ova kombinacija inspirirala je dizajnericu da stvori kolekciju make-up proizvoda koju također odlikuju kontrasti, a koja je, osim toga, okupana zlatnim nijansama. U kolekciju je predivno uključen i motiv već spomenutog lanca. 

Bočica parfema Sedam parfema koje podjednako obožavaju i žene i muškarci

Chanel, proljeće/ljeto 2021. Chanel: Prepoznatljiv francuski stil i šarm u novoj kolekciji slavne modne kuće

Rezultat su proizvodi u tonovima koji pojačavaju ženino samopouzdanje. Kreatori objašnjavaju da se radi o raskošnim i upečatljivim nijansama koje su dizajnirane za sve žene koje prihvaćaju svoju odvažnu stranu.

Svečani duh vlada cijelom kolekcijom naziva Les Chaines d’or de Chanel koju, između ostalog, čine neodoljiva rumenila i ruževi koja možete pogledati u našoj galeriji.

Chanel holiday Svečani duh vlada cijelom kolekcijom 'Les Chaines d’or de Chanel' (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju