Topli dani pred nama donose i novitete iz kozmetičkih kuća, a Chanel uvijek nudi najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike, kao i neodoljivih mirisa. Jednu od svojih najinovativnijih kolekcija Chanel je ekskluzivno predstavio u Rovinju.

  Galerija Chanel Chanel Chanel +1 Divne pastelne boje u novoj su kolekciji lakova za nokte

No°1 de Chanel

Ljepota ispred svog vremena – tako bi se najkraće mogla opisati linija No°1 de Chanel. Još od početaka ove kuće, kada je Gabrielle Chanel krenula u modne vode, Chanel je stremio budućnosti i stapanju priča – ne postoji odvajanje misli od osjećaja, ne postoji odvajanje tijela od osjećaja. Zato linija No°1 de Chanel spaja tri dimenzije: make up, njegu kože i mirise, i sve to u okruženju kamelije – cvijeta koji je Coco Chanel obožavala.

Ekstrakt crvene kamelije prirodno je bogat antioksidantima, pomaže u zaštiti kože od posljedica stresa i pomaže poboljšati kvalitetu kože koja izgleda blistavo i mladoliko. Ta su svojstva dovela do stvaranja N° 1 de Chanel, nove generacije njege kože protiv starenja koji čuva vitalnosti kože. Krema za lice, serum ili puder - svi proizvodi iz te linije pružaju samo najbolju nnjegu i zaštitu kože.

Rouge Allure L’Extrait

Kada je Chanel stvorio Rouge Allure 2006., cilj kuće bio je poboljšati iskustvo nanošenja ruža i učiniti ga svojevrsnim posebnim ritualom u kojem će se svaka žena osjećati posebno, baš kao što je to bilo tijekom 1920-ih kada je crveni ruž za usne bio simbol ženskog oslobođenja. Upravo je u tome Chanel pronašao inspiraciju za stvaranje Rouge Allure L'Extrait , koji je mnogo više od samog ruža za usne.

On spaja koncentriranu boju, sjaj i njegu, stvarajući intenzivan, satenski make-up look koji nije ništa drugo do odvažan. Osim toga, ruž je dizajniran tako da se uložak može mijenjati kada ga potrošite.

Chanel Rouge Allure spaja koncentriranu boju, sjaj i njegu (Foto: Zadovoljna.hr)

Les Eaux de Chanel Paris-Paris

Inspiriran mjestima koja su bila značajna za Gabrielle Chanel tijekom njezina života, Les Eaux de Chanel kolekcija sadrži šest mirisa koji nude bijeg i pozivaju na putovanje.

Naizgled jednostavan, Les Eaux de Chanel ostavlja mirisni trag koji postupno otkriva njihovu izuzetnu složenost. Svaka kompozicija je dio iste olfaktorne partiture koja je odjeknula kroz svaki miris od stvaranja CHANEL No. 5 1921. godine.

U toj se kolekciji nalaze mirisi PARIS-BIARRITZ, PARIS-DEAUVILLE, PARIS-VENISE, PARIS-RIVIERA, PARIS-ÉDIMBOURG, a 2022. CHANEL se vraća kući u Pariz, s mirisom Les Eaux de Chanel PARIS-PARIS.

Chanel Les Eaux de Chanel Paris-Paris donosi posebnu kreaciju ruže (Foto: Zadovoljna.hr)

Doživjeti PARIS-PARISznači pronaći se u Parizu Gabrielle Chanel, u bezvremenskom gradu punom života, autentičnog karaktera i modernog duha. To je Pariz naših snova: neponovljiv stil Parižanki, ležerno jutro provedeno na terasi kafića, miris croissanta...

Kako bi uhvatio sve to u bočicu mirisa, Olivier Polge koristio je raskošnu ružu Damascena, ružu puna karaktera koja otkriva mnoštvo aspekata, naglašenu svježim citrusnim akcentima s pojačanom oštrinom ekstrakta ružičastog papra te elegantne baze egzotičnog pačulija.

Les Beiges 2022.

Linija Les Beiges kreće na veliko putovanje ovog ljeta i pruža ekstravaganciju šminke od glave do pete. Sve to odiše slobodom i ugodom, a da uistinu ne bismo morali brinuti o tome hoće li nam kozmetika ove linije potrajati cijelo ljeto, tu su XXL formati proizvoda.

Tako Oversize Healthy Glow Sun Kissed puder nudi strukturu koja će prianjati ne samo na kožu lica nego i vrata, a u njega dolazi i velika kabuki četka za lakše nanošenje. Liniji pripada i suho ulje od 250 ml koje će koži dati neodoljiv ljetni sjaj, a tu je i bronzer u formi kreme.

 

Nijedan make up nije potpun bez onog završnog sjaja koji pruža rumenilo pa je tako tu Water Fresh Blush, i to u šest nijansi kako bi pristajao svakom tonu kože.

Obogaćen je ekstraktom sjemenki tamarinda, aktivnim tvarima prirodnog porijekla koje pomažu u regulaciji ravnoteže vlažnosti kože za zdrav sjaj. Ten je trenutno blistaviji (+13 posto) i djeluje odmah osvježeno (+40 posto), a upravo je to ono što i želimo u toplim danima.

Chanel Chanel No°1 Revitalizing Foundation (Foto: Zadovoljna.hr)

Chanel Le Vernis lak za nokte

Chanel nije zanemario ni nokte pa ovo ljeto donosi nove nijanse uz koje danima nećete imati problema s ljuštenjem laka.

Pastelne nijanse boja u paleti od ljubičaste, zelene i ljubičaste boje, boje morske pjene, ružičastog svjetlucanja školjki, boje koralja samo su dio ovog posebnog iskustva za nokte. Kako bi nokti bili još zdraviji, liniji je pridodan i dio za njegu noktiju, i to krema na bazi, dakako, kamelije.

Chanel lakovi za nokte Divne pastelne boje u novoj su kolekciji lakova za nokte (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju