Film "Duh" možda će dobiti novu verziju i to zahvaljujući glumcu Channingu Tatumu.

Galerija Može li Channing Tatum zamijeniti Paricka Swayzea? Channing Tatum Demi Moore i Patrick Swayze u kultnoj sceni iz filma Duh +6 Demi Moore, Patrick Swayze i Whoopi Goldberg

Zvijezda filma "Magic Mike" u nedavnom intervjuu za magazin "Vanity Fair" otkrila je da njegova produkcijska kuća "Free Association" ima prava na kultni film u kojem glavne uloge igraju Patrick Swayze i Demi Moore i da on razmišlja o remakeu.

U originalnom filmu iz 1990. godine Swayze i Moore su Sam i Molly, par koji se suočava sa svijetom duhova i zagrobnim životon nakon što Sam bude ubijen u pljački. Osim njih u filmu su glumili Whoopi Goldberg i Tony Goldwyn.

Detalj iz filma koji je poznat čak i onima koji ga nisu gledali je scena u kojoj Moore i Swayze skupa oblikuju glineni vrč. Ta scena smatra se jednom od najsenzualnijih filmskih scena svih vremena i zasigurno je filmu osigurala velik broj obožavateljica koje će sa zanimanjem pratiti vijesti u remakeu.

Kultna scena iz filma Duh Kultna scena iz filma Duh (Foto: Profimedia)

U tom remakeu upravo bi Channing Tatum mogao zamijeniti Patricka Swazeya. Međutim, glumac je za Vanity Fair objasnio da bi novi film bio nešto drugačiji od originala kako bi se izbjegli neki danas problematični stereotipi.

Mislim da se to mora promijeniti, rekao je glumac koji se vraća na scenu s filmom "Magic Mike’s Last Dance", nakon što je na neko vrijeme uzeo pauzu od glume kako bi se usredotočio na sebe i posvetio hobijima među kojima su planinarstvo i kiparstvo.

Demi Moore i Patrick Swayze u kultnoj sceni iz filma Duh Najsenzualniji prizor: Pet stvari koje niste znali o kultnoj sceni iz filma "Duh"

Hoće li filmski klasik uistinu dobiti novu verziju, ostaje nam za vidjeti.

Može li Channing Tatum zamijeniti Patricka Swayzea?

glasova:

Već sada u našoj anketi možete nam reći što mislite o Channingu Tatumu kao nasljedniku Patricka Swayzea. Je li on glumac za ovu ulogu?

Channing Tatum Channing Tatum (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju