Nepresušan imaginarij Charlie _ Mare Milin, donosi najnoviju modnu poslasticu. Kampanja Proljeće _ Ljeto 21 predstavljena je kao modni editorijal, jer je Lori zaljubljenik u modne editorijale s konceptom, a Mare je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju.

Galerija Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 1 Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 5 Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 4 +11 Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 3

Maksimalno pročišćeni vizuali podcrtavaju Charlijev stav u predstavljanju ove kolekcije.

Bijela kao neprikosnovena boja ljeta, apostrofira ljetna predimenzionirana odijela sa prošivima na neočekivanim mjestima, hlače obrubljene žicom za formiranje rubova, ležerne asimetrične kombinezone, prozirne jakne i lepršave haljine s plastificiranim fotografijama iz prethodnih kampanja. Crna je u kontrapunkt ulozi te ostavlja snažan dojam iako se radi o gotovo identičnim komadima.

Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 9 Charlie kolekcija za proljeće/ljeto Dream On - 9 (Foto: Mare Milin)

Charlie lice SS21 utjelovljuje nestvarna Niko, koja istovremeno zrači vanvremenskom ljepotom. Charlie vizija za ljeto je jasna, prepoznatljiva i vizionarska. U očekivanju boljih vremena, preostaje nam samo sanjati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju