Za svečanu projekciju filma "One su bombe" u New Yorku Charlize Theron odlučila se za retro stajling inspiriran šezdesetima.

Galerija

 

Lijepa oskarovka odjenula je crnu mini haljinu ravnog kroja ukrašenu bijelim geometrijskim printom. Efektnu haljinicu slavna 44-godišnjakinja upotpunila je visokim crnim čizmama na špic koje prianjaju usko uz nogu zbog čega ostavljaju dojam čarapa dokoljenka.

Za svečanu projekciju filma 'One su bombe' u New Yorku Charlize Theron odlučila se za retro stajling inspiriran šezdesetima

Modeli čizama-čarapa mogu se pronaći i u našim trgovinama, a uglavnom je riječ o niskim čizmicama. Charlize Theron pak nosi model koji seže skoro do koljena, a vjerujemo da bi ove uske čizme osvojile i žene koje inače nisu ljubiteljice čizama-čarapa.

Charlize Theron: Kombinacija s plisiranom suknjom koju bi mnoge žene ipak preskočile

U drami "One su bombe" snimljenoj prema stvarnom događaju, Charlize Theron glumi novinarku Gretchen Carlson koja se sprema pokrenuti protiv sudski proces protiv čelnog čovjeka televizijske kuće Fox News Rogera Ailesa (John Lithgow) koji je dugi niz godina seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za ovu TV kuću. Film u kina stiže 20. prosinca, a u njemu ćemo gledati i Nicole Kidman i Margot Robbie.

Charlize Theron u mini haljini i visokim čizmama - 3
Charlize Theron u mini haljini i visokim čizmama na svečanoj projekciji filma 'One su bombe' (Foto: Getty Images)