U sklopu 31. Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu, održana je gala večer na kojoj su se okupile brojne filmske zvijezde.

Među njima je bila i Charlize Theron kojoj je dodijeljeno priznanje pod nazivom „International Star Award“.

"Charlize Theron stvorila je mnogo nezaboravnih uloga, uključujući izvedbe u filmovima 'Monster', 'North Country', 'Young Adult', 'Mad Max: Fury Road', 'Atomic Blonde', 'Tully' i mnoge druge. U svom posljednjem filmu, 'Bombshell', kroz nevjerojatnu fizičku transformaciju dala nam je još jednu izvedbu koja zaslužuje nagrade. Čast nam je što joj možemo uručiti priznanje", rekao je izvršni direktor festivala Harlod Matzner.

Slavna ljepotica na galu je jednostavnoj kariranoj haljini modne kuće Dior iz njihove pre-fall kolekcije za 2020. godinu, ali nadogradila ju je neočekivanim i efektnim dodatkom. Nosila je odjevni komad koji se najbolje može opisati kao mrežasta polu-dolčevita.

Originalna kreacija iz kolekcije nema taj upečatljiv dodatak koji bi i najdosadniji model haljine pretvorio u pravi mamac za poglede.

Charlize je u svečanim prigodama godinama vjerna Dioru pa ne čudi da je i ovaj put odabrala njihovu haljinu. S obzirom na to da je i u posljednje vrijeme često nosila njihove kreacije, očekuje se kako bi Dior mogao biti njezin odabir i na predstojećim dodjelama Zlatnih Globusa i Oscara.

U galeriji pogledajte kakve je sve odjevne komade modne kuće Dior nosila posljednjih mjeseci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju