Na crvenom tepihu uvijek je tip-top "skockana", ali za privatne svakodnevne prilike Charlize Theron bira vrlo ležerne odjevne kombinacije, a najčešći izbor oskarovke koja danas slavi 43. rođendan su tajice.

Galerija Charlize Theron u tajicama - 3 Charlize Theron u tajicama - 7 Charlize Theron u tajicama - 8 +4 Charlize Theron u tajicama

Tako je za izlazak iz kuće u ponedjeljak izabrala običe pamučne tajice sive boje s plavim prugicama na predjelu lista. Tajice je kombinirala uz kraću plavu majicu bez rukava i ravne crne natikače. Takve pamučne tajice mnogim su ženama omiljeni izbor odjeće "za po doma", ali Charlize Theron nosi ih i vani, što pokazuje da se slavna glumica ne zamara time da u svakom trenutku izgleda besprijekorno te da se zna opustiti.

Na crvenom tepihu uvijek je tip-top 'skockana', ali za privatne svakodnevne prilike Charlize Theron bira vrlo ležerne odjevne kombinacije, a najčešći izbor 43-godišnje oskarovke su tajice



Majci dvoje djece, šestogodišnjeg sina Jacksona i dvogodišnje kćeri August, udobnost i praktičnost uvijek su na prvom mjestu kada ne radi i kada ne mora biti sređena, što dokazuju i fotografije Charlizeinih izdanja u tajicama koje smo skupili u galeriji. Pogledajte i Charlize Theron u "brutalnim" štiklama koje nisu za osjetljiva stopala.

Charlize Theron u tajicama - 7 Charlize Theron u tajicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju