Charlize Theron nakon dužeg vremena viđena je u izlasku sa svojom desetogodišnjom kćeri August. Mama i kći bile su na večeri u restoranu u Los Angelesu, a glumica se po odlasku iz restorana smijala sa svojom djevojčicom te je nježno gladila po kosi.

Galerija Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 3 Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 5 Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 2 +3 Charlize Theron nosi tenisice brenda Adidas, model Continental 80

Oskarovka Charlize Theron ne vidi se često u javnosti u nekim privatnim trenucima, no kada se pojavi onda itekako ostavi dojam svojom neprolaznom ljepotom i ležernim odjevnim kombinacijama. Glumica je velika ljubiteljica maksimalne udobnosti pa često nosi tajice i tenisice, a takav stajling odabrala je i za odlazak u restoran s desetogodišnjom kćeri August.

Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 2 Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama (Foto: Profimedia)

Mama i kći fotografirane su pri odlasku s večere, a Charlize je izgledala vrlo šik u modnoj kombinaciji na kojoj se prvo primijeti ružičasti kaput oversize kroja. Slatki kaput seže do iznad koljena te ima kopčanje na jedan gumb, a zanimljiva je i majica koju je glumica nosila ispod. Riječ je o običnoj bijeloj majici s kratkim rukavima s naslovnicom albuma The Velvet Underground & Nico iz 1967. godine.

Majica s naslovnicom albuma The Velvet Underground & Nico Majica s naslovnicom albuma The Velvet Underground & Nico (Foto: www.amazon.com)

Za kultnu naslovnicu albuma s bananom legendarnog američkog rock benda i njemačke pjevačice zaslužan je Andy Warhol koji je također imao veliku ulogu u produkciji albuma. Majica kakvu nosi Charlize može se kupiti i na Amazonu po cijeni od oko 20 eura.

Charlize Theron: Izdanje u šorcu i gležnjačama koje (ni)je preobično za gala večeru Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 3 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 1 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 2 +1 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 4

Donji dio stajlinga holivudska ljepotica složila je od običnih crnih tajica i bijelih tenisica s detaljima u crvenoj i crnoj boji sportskog brenda Adidas. Charlize Theron nosi model Continental 80 inspiriran tenisicama kakve su se nosile na treninzima fitnessa u osamdesetima, a izrađene su od veganske kože. Svom opuštenom outfitu glumica je dodala još crnu torbu koju je nosila preko ramena.

Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 4 Charlize Theron s desetogodišnjim kćeri August (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju