Iza oskarovke Charlize Theron je jako uspješna godina koja je okrunjena nominacijom za najbolju žensku ulogu u filmu One su bombe

Osim toga, u 2029. godini glumica je oduševila i promjenom frizure i pokazala da zapravo ne postoji frizura koja joj ne stoji dobro.

Redovito je oduševljavala i izdanjima na crvenom tepihu, no, kada je u pitanju svakodnevni život, Charlize Theron spada među holivudske zvijezde koje u slobodno vrijeme biraju udobne i ležerne odjevne kombinacije.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Situacija u kojoj se na crveni tepih smije doći u otkrivenom grudnjaku

Slika nije dostupna Charlize Theron: Omiljene ženske traperice koje boli briga za konfekcijski broj

U ležernoj kombinaciji fotografi su je "ulovili" i u subotu na povratku sa sata joge. Uz crne tajice i majicu, te kratku bijelu jaknu, glumica je odjenula svoje omiljene natikače poznatog brenda Birkenstock.I ovaj put odlučila je za model Arizona s dva bijela remena.

Ove stabilne natikače u ljetnim mjesecima su čest prizor i na hrvatskim ulicama kada ih mnoge žene biraju zbog njihove udobnosti, a nose ih brojne slavne dame među kojima je i glumica Julia Roberts.

Glumica koja obožava vježbati, u jednom intervjuu je rekla da svoj dobar izgled duguje i odlascima na jogu dva puta tjedno.

Uvijek sam vjerovala da, ako nađete nešto što volite, tjelovježba neće biti problem. Ako se bavite nečim što volite, ostajete fit bez da to shvaćate, objasnila je.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju