Zanosna Charlize Theron bila je gošća na dodjeli nagrada Producers Guild Awards održanoj u Los Angelesu koje se dodjeljuju filmskim i televizijskim producentima.

 

Prelijepa oskarovka nosila je elegantnu crnu haljinu modne kuće Givenchy dužine do poda, a bila bi to još "samo" jedna divna klasična kreacija da 44-godišnja glumica ispod nije nosila vrlo vidljiv bijeli satenski grudnjak.

Charlize je haljinu nosila spuštenu nisko na ramenima zbog čega je grudnjak došao u centar pažnje uz vidljivo kopčanje na leđima. Grudnjak, odnosno njegova "imitacija" ima vrlo tanke naramenice s kopčicom za podešavanje duljine te oblik trokutića. S obzirom na to da je grudnjak dio haljine, svakako je riječ o situaciji u kojoj se na crveni tepih koji traži eleganciju i glamur, smije doći u grudnjaku.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Omiljene ženske traperice koje boli briga za konfekcijski broj

Charlize Theron u štiklama koje bi mnoge žene samo zaobišle u trgovini - 2 "Ne, hvala" štikle: Cipele Charlize Theron koje mnoge žene odlučno ne bi nosile

Charlize Theron: Kombinacija s plisiranom suknjom koju bi mnoge žene ipak preskočile Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 3 Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 1 Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 6 +3 Charlize Theron na premijeri filma \'Obitelj Adams\' - 7

Atraktivnu toaletu Charlize Theron kombinirala je uz dijamantne naušnice i crnu clutch torbicu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju