Glumica Charlize Theron sa svojom kćeri August posjetila je bolnicu u Los Angelesu. Slavna mama nosila je kombinezon, odjevni komad koji je mnogim ženama zanimljiv, ali ga ipak često zaobilaze u dućanu.

Oskarovka je odjenula kombinezon od trapera s nogavicama koje se u donjem dijelu lagano šire te sežu do iznad gležnja, dok je gornji dio nalik traper-košulji. Kombinezon je spojila s bijelim natikačama i crnom torbicom.

Iako može izgledati vrlo efektno i zanimljivo, prilikom nošenja kombinezona treba biti pažljiv jer može skratiti figuru i učiniti je nezgrapnom. Zbog toga kombinezone najčešće biraju više žene vitke figure, a takve je građe i 177 centimetara visoka Charlize Theron, poznata po atletski građenu tijelu.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Pidžama-kombinezon koji nikako ne "trpi" visoke potpetice

Slika nije dostupna Charlize Theron: Obuća za koju prvo ne želimo ni čuti, a onda ne možemo bez nje

Neke žene izbjegavaju kombinezone i zbog toga što mogu biti nezgodni pri odlasku na WC jer se mora skinuti i gornji dio. No ako vam to ne predstavlja problem i pronašli ste kombinezon koji odgovara vašem modnom ukusu i građi, nosite ga svakako jer najvažnije je da se vi osjećate dobro u onome što nosite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju