Charlize Theron s obitelji i prijateljima posjetila je Disneyland, najsretnije mjesto na svijetu, kako još zovu najslavniji zabavni park na svijetu. Za provod u parku koji se nalazi u gradu Anaheimu u Kaliforniji glumica je odabrala vrlo bezbrižnu i ležernu kombinaciju s kratkim traper-hlačicama.

Galerija Charlize Theron u Disneylandu Charlize Theron u traper-hlačicama i bijelim tenisicama u Disneylandu - 4 Charlize Theron u traper-hlačicama i bijelim tenisicama u Disneylandu - 3 +4 Charlize Theron nosi tenisice brenda Adidas, model Continental 80

Uz kratke hlačice svjetloplave boje Charlize Theron odjenula je običnu crnu majicu kratkih rukava, a za posjet velikom zabavnom parku koji podrazumijeva puno hodanja bilo je važno odabrati i udobnu obuću.

Charlize Theron u traper-hlačicama i bijelim tenisicama u Disneylandu - 3 Charlize Theron u kratkim traper-hlačicama i bijelim tenisicama u Disneylandu (Foto: Profimedia)

Charlize je nosila bijele tenisice brenda Adidas, model Continental 80 retro dizajna, inspiriran tenisicama za tenis kakve su se nosile osamdesetih godina prošlog stoljeća. Niske tenisice izrađene od veganske kože ukrašene su dvobojnom crtom i prepoznatljivim logom brenda.

Oskarovku smo već vidjeli u tim tenisicama pa se može zaključiti da ih voli nositi, što i ne čudi jer su vrlo praktične i lako se kombiniraju uz različitu odjeću.

Samo kulerica Charlize Theron uz ovakvu haljinu može isfurati vojničke čizme Charlize Theron na reviji modne kuće Dior Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Charlize Theron na reviji modne kuće Dior +4 Vojničke čizme Urban-D, Dior, 1640 EUR

Charlize Theron: Izdanje u šorcu i gležnjačama koje (ni)je preobično za gala večeru Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 3 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 1 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 2 +1 Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 4

U jednom trenutku glumica je odjenula i plavu sportsku majicu s kapuljačom oversize kroja i natpisom Hakuna Matata iz crtića Kralj lavova koju je vjerojatno kupila u Disneylandu, a stajingu je dodala i rajf s ušima slavnog medvjedića Winnieja Pooha i crne sunčane naočale četvrtastih okvira.

Charlize Theron u traper-hlačicama i bijelim tenisicama u Disneylandu - 4 Charlize Theron u kratkim traper-hlačicama u Disneylandu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju