Charlize Theron s obitelji je otišla na ljetovanje u Meksiko, u poznato ljetovalište Cabo San Lucas, poznato i kao Cabo. Prelijepa glumica dan je provela na plažu uživajući sa svojom djecom, Jackson i August te majkom Gerdom.

Galerija Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu - 5 Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu - 3 Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu - 4 +1 Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu bez naramenica

Za uživanje u morskim radostima na plaži Charlize Theron odabrala je jednodijelni kupaći kostim u svijetloj nijansi žute boje s prorezom na leđima. Jednobojan kupaći na predjelu grudi ima mašnu te nema naramenice, zbog čega treba paziti da ne sklizne, baš kao što je to činila i Charlize povlačeći ga prema gore dok je izlazila iz vode.

Charlize Theron: Maksi haljina koja sjajno izgleda uz čizme, ali i uz ljetne sandale Charlize Theron u satenskoj maksi haljini i crnim čizmama - 5 Charlize Theron u satenskoj maksi haljini i crnim čizmama - 4 Charlize Theron u satenskoj maksi haljini i crnim čizmama - 1 +1 Charlize Theron u satenskoj maksi haljini i crnim čizmama - 3

Charlize Theron Charlize Theron: Kožnate hlače koje nikako ne preferiraju ravni đon

Na meksičku plažu 46-godišnja glumica došla je odjevena u kratku lanenu haljinu također žute boje, koju je nosila s ležerno podvrnutim rukavima. Stajlingu za odmor Charlize je dodala tote model torbe sivo-crne boje brenda Goyard, a model koji nosi zove se Saint Louis, čija cijena iznosi 3047 funti (oko 27.000 kuna). Za još malo glamura holivudska zvijezda dodala je zlatni nakit i sunčane naočale četvrtastih okvira.

Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu - 2 Charlize Theron u žutom kupaćem kostimu bez naramenica (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju