Svako malo na svjetskoj glazbenoj i filmskoj sceni pojavi se netko kome se pripisuje epitet 'nove' Jennifer Lopez ili Sofije Vergare. Donosimo vam pregled latino diva i njihovih mladih 'dvojnica'. Osim fizičke sličnosti, povezuju ih i veoma slični počeci karijere

Salma Hayek i Selena Gomez

Nakon nekoliko godina uspješne pjevačke karijere, 22-godišnja Selena paralelno gradi i onu glumačku. Za sljedeću godinu sprema čak tri nova filma. Mladu Selenu često uspoređuju sa Salmom, a ako ovako uporno nastavi raditi na svojoj filmskoj karijeri ubrzo bi mogla dostići slavnu kolegicu.

Eva Longoria i Gina Rodriguez

Osim izgleda, Gina i Eva dijele sličnu glumačku sudbinu. Gina je u 29. godini dobila svoju prvu veliku televizijsku ulogu u seriji ‘Jane The Virgin’, za koju je ove godine nagrađena Zlatnim Globusom. Njezinu stariju kolegicu Evu proslavila je uloga Gabriele Solis u seriji ‘Očajne kućanice’, koju je također dobila u 29. godini. Obje glumice krasi zarazni osmijeh koji ne skidaju s lica i vrckavi latino temperament.

Shakira i Demi Lovato

Mega uspješna Demi iza sebe ima već 4 albuma i isto toliko rasprodanih svjetskih turneja. Talentirana pjevačica ne pokazuje znakove posustajanja, uspješno grabi prema naprijed i najavljuje novi album. Baš kao i njezina starija kolegica Shakira, Demi je rokerica u duši. Obje to iskazuju na svojim energičnim nastupima.

Sofia Vergara i Sandra Vergara

Sandra Vergara ima i genetske predispozicije za to da se jednog dana 'pretvori' u Sofiju Vergaru. Naime, 27-godišnja Sandra mlađa je sestra slavne Sofije. Već nekoliko godina uspješno gradi glumačku karijeru u Los Angelesu. Pitanje je vremena kada će joj se ‘zalomiti’ prava uloga koja će ju katapultirati među zvijezde i u glumačko društvo starije sestre.

Jennifer Lopez i Jasmine Villegas

Jasmine je imala samo 16 godina kada je potpisala ugovor s diskografskom kućom Sony. Danas 21-godišnja pjevačica sprema svoj prvi album, a prošle godine izdala je nekoliko singlova koji su poharali američke top liste. Uz to što dobro pjeva, lijepa Jasmine sjajno pleše pa joj glazbeni stručnjaci predviđaju uspješnu pop karijeru. U tome će joj sigurno pomoći i velika fizička sličnost s Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju