Muškarac s kuhačom u ruci nije toliko rijedak prizor. No kada se u toj ulozi nađe super heroj i jedna od najpoželjnijih muškaraca, onda je riječ o nečem doista neodoljivom, o čemu maštaju brojne žene diljem svijeta


Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice Chris Hemsworth još je jedno dokazao kako je pravi muškarac. No razlog tome nije njegovo savršeno isklesano tijelo, neodoljivo lice ili pak filmska uloga u kojoj glumi super junaka, već njegova neodoljiva životna uloga savršenog tate.

Atraktivni glumac maksimalno uživa u ulozi oca te je za svoju kćerkicu Indiju Rose odlučio napraviti malo iznenađenje

Atraktivni glumac maksimalno uživa u ulozi oca te je za svoju kćerkicu Indiju Rose odlučio napraviti malo iznenađenje. Ponosni tata je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj priprema tortu za svoju mezimicu koja slavi 4. rođendan.

Prizor zgodnog glumca koji u uskoj, sivoj majici koja naglašava njegove čvrste, isklesane bicepse s pjenjačom muti smjesu za kolač, sakupio je više od 220 tisuća lajkova, a poruka ispod slike cijeloj je priči dala još moćniju notu.

Naime, glumac je objasnio kako slastičarna u kojoj je želio naručiti tortu nije imala slobodan termin za izradu torte pa je super heroj tata uzeo stvar u svoje ruke te je sam izradio slasticu.

Torta u obliku dinosaurusa T-rexa koju je izradio zgodni amaterski kuhar ispala je i više nego dobro te slobodno možemo reći kako je Chris Hemsworth doista muškarac kakvog bi svaka žena poželjela, u svakom pogledu.

U galeriji fotografija donosimo neodoljiva izdanja zgodnog tate Chrisa Hemswortha.

 

Zgodni tata svoj je talent pokazao i netom nakon premijere filma 'The Huntsman'. Naime, nije stigao ni skinuti odijelo s crvenog tepiha, a već je svojoj mezimici krenuo pripremati omlet za večeru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju