Iako se ispod najčešće dugih vjenčanica samo povremeno naziru, mladenkama je odabir cipela za veliki dan jednako bitan kao odabir vjenčanice.

Galerija Zara, 29,95 eura H&M, 35,99 eura Raid (Zalando), 40,95 eura +7 Hogl, 279,90 eura

Svaka mladenka želi savršenu vjenčanicu i savršene cipele, a u njihovu izgledu osim izgleda često paze i na udobnost.

Među bojama koje dominiraju kada su u pitanju cipele za mladenke su bijela, srebrna i bež boja.

Naravno, tu su i dame koje biraju netipičnu obuću, od štikli u odvažnim bojama pa sve do tenisica, ali mi smo ovaj put odlučili staviti fokus na klasičnije odabire.

Za sve mladenke u potrazi za svadbenim cipelama pročešljali smo ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili deset modela cipela s potpeticama različitih visina u nekoliko boja koje su česte na vjenčanjima.

Osim što ćete te cipele nositi na jedan od najsretnijih dana u životu, sigurno će biti nosive i kasnije pa neće skupljati prašinu na dnu ormara, što im je veliki plus.

Inspiracija za mladenke: 150 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu +0 Vjenčanica brenda Danielle Frankel

Jesu li pogodile? Deset slavnih dama koje su se udale u mini haljini Slavne dame za veliki dan biraju i kratke haljine Elizabeth Taylor Sharon Tate +6 Audrey Hepburn

Ako uskoro nećete biti mladenka, ali hoćete kuma, onda ste vjerojatno već u potrazi za kombinacijom za veliki dan. U tome vam mogu pomoći i savjesti stilista Marka Grubnića u videoserijalu Dreskod koje možete pogledati u nastavku:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju