„Osjeti se lagani miris masline koji s vremenom slabi, no ostaje uvijek u pozadini te ga je osvježavajuće osjetiti na rukama nakon cijelog dana“, otkrila nam je Petra, jedna od deset djevojka koje su svoju dosadašnju kozmetiku u potpunosti zamijenile Adriona proizvodima. Pročitajte što su nam rekle o mirisu i teksturi proizvoda s hrvatskim potpisom.

1) Svjež miris Adriona šampona

Adriona kozmetika svojim je 2u1 šamponom i regeneratorom oduševila Marcelu: Bila sam malo skeptična i čak razmišljala da stavim poslije pranja i neki drugi regenerator, ali uvidjela sam da za to nema potrebe jer mi je kosa bila jako mekana nakon upotrebe Adriona proizvoda.

 

Od tri moguća mirisa, Anamarija je oduševljena slatkim mirisom mandarine koji joj ostaje na dugoj i gustoj kosi: Tijekom pranje te još neko vrijeme nakon osjeća se slatki miris mandarine, a koji mi se posebno sviđa u ovom proljetnom periodu. Tekstura šampona je optimalna, niti previše rijetka niti previše gusta.

Lagani miris lavande oduševio je Dianu, a osebujan miris smilja iskušala je Ines: Tko voli miris smilja, zasigurno će se naći u ovom proizvodu. Miris nije preintezivan nego je baš svježe i lagane formule. Rekla bih malo gušće teksture i srednje zapjenjenosti. Odlično se upija u vlasište što rezultira boljim čišćenjem.

2) Uljni gelovi za tuširanje svojom mirisnom notom djeluju aromaterapeutski

Adriona uljni gelovi za tuširanje dolaze u četiri prepoznatljiva mirisa, a Katarina je već nakon prvog udisaja pronašla svog favorita: Prekrasan citrusni miris uljnog gela Mandarina na mene svojom notom djeluje aromaterapeutski pod tušem. Sviđa mi se što te note nisu dominantne u tolikoj mjeri da se "tuku" s parfemom i dezodoranom koji inače nosim. Gel se rijetko pjeni što mi je pokazatelj da je proizvod prirodnijeg sastava.

Ugodan i svježi miris uljnog gela za tuširanje Immortalle oduševio je Anamariju: Miris koji je prikladan za jutarnje tuširanje i buđenje energije kako bih bila spremna uskočiti u svakodnevnu jurnjavu.

Adriona Olive uljni gel za tuširanje gušćom teksturom pogoduje pravilnoj raspodjeli proizvoda i sprječava razljevanje. Što se tiče mirisa, podsjeća na gel za tuširanje od masline sa slatkastim podnotama, otkriva Ines.

3) Lagani Adriona piling za tijelo

Adriona Lavander piling za tijelo koji je još jedan od proizvoda božanstvenog mirisa lavande. Lagan je, ali je dovoljno grub da obavlja posao pilinga te sam ga počela koristiti na problematičnijim dijelovima kože – leđima i dekolteu, kaže Nikolina kojoj je piling jedan od favorita cijele Adriona kolekcije.

Teksturu pilinga za tijelo, Diana je usporedila s teksturom želatine prepune malih zrnaca. Moja jedina zamjerka je što se zrnca ne tope u vodi, ali vjerujem da je to zbog toga što su prirodna pa ću to zanemariti. Miris lavande je izražen, ali nije preintenzivan.

Marcela kao i mnoge žene ima problema sa suhom kožom, no ističe da je kombinacija Adriona proizvoda to promijenila: Prije korištenja Adriona proizvoda, primijetila sam da mi je koža jako suha na rukama i nogama, ali tri Adriona proizvoda su mi taj problem uspješno riješila: gel za tuširanje, nježni pilinga i maslac.

4) Losion za tijelo lagane teksture i nenametljivog mirisa

Anamarija ističe kako je losion za tijelo odličan dodatak na uljni gel za tuširanje: Losion za tijelo Olive odlično se uklapa u njegu tijela nakon primjene uljnog gela za tuširanje iz iste kolekcije, lagane je teksture i nije premastan te se jako brzo upija pogotovo na vlažnoj koži.

Miris se zadržava na koži, ali nije preintenzivan. Jednostavan, nenametljiv miris. Tekstura je taman, ni prerijetka ni pregusta jedino što treba koja minutica da se losion upije u kožu, rekla je Diana inače velika ljubiteljica mirisa mandarine.

5) Hidratantna maska za ruke s blagim mirisom

Petra koju je Adriona kozmetika oduševila prvenstveno zbog formule bez parabena, za masku od masline kaže: Maska za ruke izvrsne je teksture, lagana za nanošenje i vrlo brzo se upija u kožu. Hidratizira i štiti ruke kroz cijeli dan. Što se tiče mirisa, osjeti se lagani miris masline koji s vremenom slabi, no ostaje uvijek u pozadini te ga je osvježavajuće osjetiti na rukama nakon cijelog dana.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju