Mladi ste, društvene mreže imate u malom prstu, obožavate isprobavati nove proizvode i inspirirani ste prirodom? Brzo kliknite na prijavu i postanite ponosna promotorica kozmetike prema izvornoj hrvatskoj recepturi bez parabena, alkohola i silikona!

Mnoge se žene bore s problemom suhe, iziritirane kože, nuspojavama na obične, kupovne šampone i gelove za tuširanje, ulažu u nove proizvode, ali ništa ne pomaže. Upravo se s tim problem susrela i pokretačica Adriona kozmetike. Želja da pomogne sebi, ali i drugima nagnala ju je da stvori proizvode izuzetne kvalitete.

Odlučila se za sve popularniju kozmetiku bez parabena, alkohola i silikona. Upravo zbog toga, u cijeloj liniji proizvoda Adriona kozmetike nema sastojaka koji bi na koži ostavili neželjene reakcije. Stoga, ako loše reagirate na konzervanse, ovi proizvodi će za vas biti nježni poput dodira Jadrana. Ulja mandarine, maslina i lavande glavni su imperativ prekrasne kože, a Adriona kozmetika pobrinula se za sve vaše potrebe. Eterično ulje mandarine osim što opušta i ublažava nervnu napetost, preventivno djeluje protiv strija te pomaže u smanjenju ožiljaka i akni. Za smanjenje znakova starenja kože izaberite proizvode s maslinovim uljem, a za čisti duh i tijelo te iscjeljivanje rana i ožiljaka odaberite lavandu.

 

#adrionahr#adriona#zadovoljnahr

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Želite li postati promotorica Adriona kozmetike i osvojiti godišnju zalihu proizvoda bez parabena, prijavite se na naš natječaj slanjem na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr i postanite jedna od 10 kandidatkinja u borbi za titulu promotorice brenda Adriona. Uz prijavu priložite fotografiju koja najbolje pokazuje vaš stav prema prirodnoj kozmetici i dajte sve od sebe – jer upravo najkreativniji pogledi na svijet kozmetike idealna su ulaznica u 10 najboljih koje će dobiti priliku 21 dan iskušavati Adriona kozmetiku. Uz prijavu s fotografijom, pošaljite nam vaše ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mailSvakih sedam dana 10 odabranih sudionica javljat će se s novim saznanjima i iskustvima o proizvodima koje koriste. Ona koja se pokaže kao najbolja u promoviranju postat će Adriona promotorica.

Više o natječaju pročitajte u pravilniku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju