Bob frizura, crne Chanelove sunčane naočale predimenzioniranih okvira, midi haljina s upečatljivim uzorkom i dug kaput četiri su kamena temeljaca imidža najmoćnije žene u svijetu mode – Anne Wintour.

Galerija Bob frizura i sunčane naočale zaštitni su znak Anne Wintour Anna Wintour obožava čizme sa zmijskim uzorkom - 9 Anna Wintour obožava čizme sa zmijskim uzorkom - 6 +7 Čizme sa zmijskim uzorkom Anna Wintour nosi i ove godine

Iako urednica američkog Voguea diktira modne trendove i toliko je utjecajna da svojim odlukama može unaprijediti ili uništiti karijeru modnih dizajnera, obično nosi „jedne te iste“ stvari.

Kada je u pitanju obuća, Anna Wintour vjerna je klasici. Preko ljeta najčešće nosi sandale otvorenih prstiju u boji kože proslavljenog dizajnera Manola Blahnika, a u hladnijim dijelu godine čizme do koljena.

Anna Wintour obožava čizme sa zmijskim uzorkom - 8 U prvom redu Chanelove revije za jesen / zimu 2018. godine u čizmama sa zmijskim uzorkom (Foto: Profimedia)

U njezinom ormaru već zadnjih 10-ak godina nalazi se isti model – čizme na špic s blok potpeticom i visokim sarama do koljena.

Ima ovaj tip čizama u svim mogućim nijansama, najdraži joj je ipak uzorak zmijske kože.

Anna Wintour obožava čizme sa zmijskim uzorkom - 5 Čizme sa zmijskim uzorkom Anna Wintour nosi i ljeti (Foto: Profimedia)

Čizme sa zmijskim uzorkom odvažan su izbor koji smjelo kombinira s drugim kontrastnim uzorcima i bojama – bez obzira sjedi li u prvom redu revije na Tjednu mode ili pozira na crvenom tepihu nekog važnog modnog događanja.

U njenoj kolekciji nalaze se modeli s decentnijim i prigušenijim, ali i naglašenim zmijskim uzorkom. Kako Anna Wintour kombinira ova čizme, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Anna Wintour obožava čizme sa zmijskim uzorkom - 4 Čizme sa zmijskim uzorkom Anna Wintour nosi i ove godine (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju