Rihanna je ljubiteljica ekstravagantnih odjevnih komada s kojima voli privlačiti pažnju – bez obzira pozira li na crvenom tepihu Met Gale u predimenzioniranoj žutoj krinolini Gua Peija ili poglede krade u Diorovoj goloj haljini u posljednjem tromjesečju trudnoće.

Galerija Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 1 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 2 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 3 +2 Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 4

Nastavila je s modnim eksperimentima i tri mjeseca nakon što je postala majka. S partnerom A$AP Rockyjem slavna pjevačica i vlasnica brenda Fenty Beauty otišla je na večeru u New Yorku, a fotografi su je snimili u zanimljivom izdanju.

Iako je na sebi nosila tek minicu od trapera, bijelu T-shirt majicu slikom američkog repera RZA-a i čizme – odabrala je model s kojeg je teško skrenuti pogled.

Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 6 Zanimljiv model čizama predimenzioniranih sara (Foto: Profimedia)

Rihanna je Velikom Jabukom prošetala u predimenzioniranom modelu baršunastih čizama do bedara koje su u potpunosti sakrile noge i njenu siluetu. Štoviše, riječ je o čizmama tako širokih sara da su se neki pitali kako je moguće normalno hodati u njima.

Rihanna je kraljice, ali ne razumijem ove čizme. Kako hoda u njima? pitala je jedna korisnica na društvenim mrežama, dok su drugi komentirali da to može isfurati samo ona jer u svemu izvrsno izgleda.

Trudničko izdanje Ashley Graham Nisu Rihanna i Adriana jedine: 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena

Pogledajte što je Rihanna odabrala za večeru sa svojim partnerom u našoj galeriji, a potom dajte svoj glas u anketi niže.

Sviđaju li vam se Rihannine čizme?

glasova:

Rihanna u predimenzioniranim čizmama do bedara u New Yorku - 2 Rihanna u čizmama do bedara predimenzioniranih sara u New Yorku (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju