Nakon višegodišnje stanke pjevačica Rihanna ponovno je zasjala na pozornici nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Galerija Trudničko izdanje Ashley Graham Trudničko izdanje Kate Hudson Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively +8 Trudničko izdanje pjevačice Ciere u kreaciji modne kuće Ralph & Russo

Tijekom nastupa koji je trajao 15-ak minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova, ali i otkrila trudnički trbuščić koji je vrlo brzo postao vijest dana. Učinila je to odjevena u crveno padobransko odijelo.

Rihanna na Super Bowlu Rihanna na Super Bowlu (Foto: Profimedia)

Svojim trudničkim izdanjima koji su razotkrivali njezino tijelo i trbuh Rihanna je već tijekom prve trudnoće pomaknula granice trudničke mode te zasjenila neke druge slavne trudnice koje su prije nje iznenadile odvažnim modnim odabirima.

I Adriana Lima na Filmskom festivalu u Cannesu pokazala je goli trudnički trbuh u kreaciji koja slavi trudničko tijelo, no tko su slavne dame koje su svoju trudnoću, prije Adriane i Rihanne, obilježile nezaboravnim odjevnim izdanjima?

Drugu trudnoću slavne pjevačice odlučili smo iskoristiti kao povod da se prisjetimo deset najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena, među kojima je i jedno Rihannino, ali iz prve trudnoće.

Glumica Kate Hudson još je 2003. godine na Filmskom festivalu u Veneciji nosila golu trudničku haljinu, točnije komplet sačinjen od poluprozirne maksi suknje i topa koji je otkrio njezin trudnički trbuh. Riječ je o kreaciji iz haute couture kolekcije modne kuće Chanel ukrašenoj perjem i svjetlucavim kamenčićima i perlicama, no u svemu se ipak najviše isticao Katein trbuh.

Trudničko izdanje Kate Hudson Trudničko izdanje Kate Hudson u kreaciji modne kuće Chanel (Foto: Guliver image)

Trudna Blake Lively izgledala je vrlo glamurozno na događanju Angel Ball 2014. godine u uskoj pastelno žutoj haljini koja otraga ima visoki raspor. Pjevačica Ciara se, poput Kate Hudson, u visokom stupnju trudnoće također odlučila za golu haljinu koju je nosila na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara 2020. godine. Ljepotica je nosila sivu kreaciju modne kuće Ralph & Russo sačinjenu od bodija bez naramenica preko kojeg ide asimetrično krojena svjetlucava tkanina nalik tilu.

Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively (Foto: Guliver image)

Vrlo odvažno trudničko izdanje pokazala je i Ashley Graham 2019. u pripijenoj crvenoj haljini od lateksa brenda Vex Clothing poznatog po dizajniranju fetiš odjeće. Kako bi svoj outfit učinila još odvažnijim, Ashley mu je dodala srebrne sandale s dva tanka remenčića.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Adriana Lima: Haljina koja maksimalno slavi trudničko tijelo

Nezaboravna trudnička izdanja pokazale su i Kim Kardashian, Kylie Jenner, manekenka Emily Ratajkowski i glazbenica M.I.A. te se također našle na listi 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena.

Trudničko izdanje Ashley Graham Trudničko izdanje Ashley Graham u haljini brenda Vex Clothing (Foto: Profimedia)

Trudničko izdanje pjevačice Ciere Trudničko izdanje pjevačice Ciere u kreaciji modne kuće Ralph & Russo (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju