S dolaskom prohladnih dana napokon smo dočekali sezonu čizmi i čizmica a da nas nitko ne pita je li nam u njima vruće. Iako smo gležnjače nosili i ljeti, ovom se razdoblju posebno veselimo jer modni brendovi predstavljaju nove kolekcije za jesen/zimu.

  Galerija Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Prva Instagram story revija u Hrvatskoj +3 Prva Instagram story revija u Hrvatskoj

Kako bi se izdvojili iz mase i napravili nešto inovativno, nešto po čemu bi postali prepoznatljivi na tržištu, modni bendovi često odlaze korak dalje. Upravo smo na jednom takvom predstavljanju nove kolekcije sudjelovali i mi.

Spoj mode, noviteta, trendova i megapopularne platforme bio je fokus prve Instagram story revije u Hrvatskoj, koju je organizirala Planet obuća. Prijenos revije uživo na Instagram storyju može se smatrati pravim modnim presedanom i novim poglavljem u pristupu korištenja društvenih mreža.

''Kako je platforma Instagram popularna i u posljednje vrijeme intenzivirana, u suradnji s portalom Zadovoljna.hr rodila se ideja o prvoj Instagram story reviji. Tako smo se danas okupili kako bismo predstavili jesenko/zimsku kolekciju na noviji način'', kazala je Nikolina Turčić, zamjenica generalnog direktora Planet obuće.

Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Foto: Iva Lulić

U ležernom i mladenačkom duhu, novu kolekciju Planet obuće predstavile su Instagram influencerice Antonela Čupić i Martina Palić, prilagođujući obuću svome stilu i karakteru.

Antonela je gležnjače s cirkonima na peti kombinirala s plisiranom suknjom i kožnom jaknom. ''Od modnih dodataka nosila sam beretku kako bih dodala završni french touch'', rekla je Antonela. Drugu Martininu kombinaciju tvorile su vojničke gležnjače i maslinastozeleni baloner.

Martinin prvi look bile su klasične crne kožne čizmice koje se mogu kombinirati uz hlače i suknju. ''Odlučila sam se za suknju kako bih pokazala finiji look'', napomenula je Martina. Za drugu kombinaciju odlučila se za tople zimske čizme: ''Nisam ih željela skinuti sa sebe koliko su udobne. I to je idealna kombinacija za svaki dan kada treba biti toplo, bilo da pada snijeg ili ne. Bitno mi je da je udobno i da mogu odraditi dan u komadu.''

Pistom su prošetale manekenke noseći na nogama atraktivne modele iz nove jesensko/zimske kolekcije Planet obuće.

Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Foto: Iva Lulić

Posebna “zvjezdana” gošća na reviji bila je Indira Levak, koja u suradnji s Planet obućom razvija liniju cipela pod imenom “Star collection by Indira”: ''Imam problema u kampanji – kada smo zajedno, onda bih ja sve čizme, cipele, štikle iz kolekcije ponijela na sebi doma. Volim raditi s najboljima,a Planet obuća definitivno je najbolja. Već smo šest godina u velikoj ljubavi, puno je to kolekcija iza nas. Nastavljamo i dalje suradnju, zbog čega sam jako, jako sretna i mislim da će svaka modno osviještena žena i u ovoj kolekciji jesen/zima sigurno naći pokoji komad čizmica koje će joj biti super.''

Reviji su prisustvovale Instagram blogerica Lidija Šeatović i plus size model Lucija Lugomer, koje je oduševio novi način predstavljanja kolekcije. ''Mislim da je to odlična ideja. Jako pohvalno da se Planet obuća sjetila jedne takve super stvari. Instagram je danas jako ozbiljna i važna marketinška platforma i upravo zbog toga ovo je odlična ideja'', kazala je Lidija, a Lucija je dodala: ''Mi smo se danas toliko dobro zabavili i bilo nam je genijalno, snimili smo svašta, dosta je ljudi i pratilo na Instagramu.''

Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Prva Instagram story revija u Hrvatskoj Foto: Iva Lulić

S obzirom na uspješnost eventa te velikog zanimanja i popraćenosti, jasno je da je Planet obuća pokrenula sasvim novi trend u razvoju novih kanala pristupa do svojih kupaca. Budućnost je započela, zakoračite u nju s najtraženijim izborom trendovskih modela, koji vas očekuju u trgovinama i webshopu Planet obuće.
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju