Iako je na snagu stupio još puno prije ljeta, colombre je savršen ljetni trend koji se, nakon što je osvojio vlasi poznatih ljepotica, uvukao i u širu javnost. Riječ je o pramenovima u nekoj od duginih boja koji se stapaju s ostatkom kose i stvaraju vrlo zanimljivu stilsku priču

 Nakon što je posljednjih godina frizerskim trendovima vladao ombre i njegove brojne inačice poput balayage tehnike bojanja ili babylights pramenova, ljeto je spremno za još jedan trend kojeg je objeručke prihvatio cijeli svijet - colombre trendu.

Iako je njegovo zlatno doba na crvenom tepihu bilo još početkom godine, žene širom svijeta odlučile su prihvatiti ovu tehniku bojanja kose i hrabro se upustiti u obojenu avanturu.


Riječ je o vrlo upečatljivoj frizuri i prirodnim tonovima kose koje osvježavaju blago primjetni pramenovi u nekoj od žarkih boja. Ružičasti, plavi, bijeli ili crveni pramenovi počinju na sredini vlasi te prema krajevima postaju sve intenzivniji.

Tajna colombre rainbow tehnike krije se u spretno raspoređenim pramenovima koji ovaj pomalo futuristički stil pretvara u elegantan stilski izričaj.

Colombre trend velikom je brzinom postigao popularnost, posebno kod ljubiteljica ombre tehnike bojanja kose. 

'Ono što je čarobno kod ovih pramenova je to što se mogu nanositi na kosu ukrašenu ombre pramenovima. To je zapravo baza ove tehnike. Na krajevima kose treba se izvući nekoliko blond pramenova i ukrasiti ih nekom od upečatljivih boja koje mogu biti i privremene, odnosno koje se ispiru', objašnjava Kat Zemstova, njujorška koloristica koja uređuje brojne modne editorijale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju