Ana Gruica izrekla je sudbonosno da Boranu Uglešiću 20. kolovoza 2018. godine u civilnoj ceremoniji pred najužim krugom članova obitelji i prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. Zaljubljeni par jučer je to učinio i pred svećenikom.

Galerija Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +1 Ana Gruica Uglešić udala se u čipkastoj haljini s potpisom Matije Vuice

Ana Gruica i Boran Uglešić vjenčali su se jučer u crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom u okolici Splita – mjestu iz kojeg dolaze mladenkini roditelji.

Ana Gruica Uglešić je stala pred oltar u ženstvenoj vjenčanici s potpisom hrvatske dizajnerice Matije Vuice koja kombinira tradicionalne i moderne elemente u jednu pamtljivu kreaciju.

Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Ana Gruica Uglešić udala se u čipkastoj haljini s potpisom Matije Vuice (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Nosila je dugu bijelu čipkastu haljinu podignutog ovratnika, naglašenih ramena i dugih rukava koja je pratila liniju njezina tijela.

Naizgled konzervativni kroj haljine razigrala su otvorena leđa, a koja su došla do izražaja kada je mladenka ušla u crkvu i stala pred svećenika. Odvažni otvor na predjelu leđa nije mogao sakriti niti dugi bijeli veo koji se mladenki prostirao sve do poda.

Mladenka je podigla kosu u elegantnu punđu, a u rukama je nosila buket bijelih kala. Izbor cipela, pak, ostao je skriven ispod bogatog i dugog poruba vjenčane haljine.

Za svoje crkveno vjenčanje Ana je odabrala još jedan pamtljiv detalj – bijeli čipkasti suncobran kojim je štitila lice od sunca, ali i znatiželjnih fotografa.

Kako je Ana Gruica Uglešić izgledala na dan svojeg crkvenog vjenčanja otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Sandale Iris Livaje za vjenčanje prijateljice s kojih je teško skrenuti pogled Iris Livaja na crkvenom vjenčanju Ane Gruice Uglešić Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Attico, Cheope sandale, 690 eura +1 Attico, Cheope sandale, 690 eura

Ana Gruica Uglešić: Odvažno izdanje za vjenčanje u dugoj haljini s prorezima Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 4 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 5 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 1 +1 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju