Lijepe torbe vjerojatno su omiljeni ženski modni dodatak. I dok većina o najskupljim dizajnerskim torbama može samo sanjati, high street trgovine u svojoj ponudi često imaju modele koji izgledaju kao pravi dizajnerski komadi.

Galerija H&M, 40,99 eura Torba ima kratku i dugu ručku Crna torba ima zlatne metalne detalje +0 H&M, 40,99 eura

I takve modele rado dodajemo u svoju garderobu jer radi se o puno povoljnijim opcijama koje jednako dobro nadopunjuju odjevne kombinacije.

Jedna takva torba nalazi se i u ponudi švedskog H&M-a.

Nama je zapela za oko jer osim što izgleda kao dizajnerski komad, ova torba je i modni klasik nosiv u raznim prigodama.

Torba ima kratku i dugu ručku Torba ima kratku i dugu ručku (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Riječ je o crnoj torbi koja ima kratku ručku za nošenje u ruci, kao i dužu verziju za nošenje preko ramena. Torba ima i efektne zlatne detalje, a njezina je cijena 40, 99 eura.

Torba je, čini se, zapela za oko i drugim damama pa je trenutačno, barem na webshopu, rasprodana. Međutim, možete zatražiti od stranice da vas obavijeste kada se ponovno nađe u ponudi.

20 modela najboljih dizajnerskih torbi svih vremena Chanel 2.55 Chanel 2.55 u street style kombinaciji Chanel 11.12 +35 Chanel 11.12 u street style kombinaciji

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +20 Torba Icare modne kuće Saint Laurent

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju