Sezona čizama i gležnjača je na vrhuncu. U nadolazećim danima napokon ćemo osjetiti i malo prave zime, a prema najavama, i u nizinama će uskoro zalepršati snijeg, pa će čizme biti nezaobilazan dio većine odjevnih kombinacija na ulicama naših gradova. Iz sezone u sezonu u domaćim street style izdanjima viđamo sve efektnije i zanimljivije modele čizama, ali jedan model i dalje prevladava.

Galerija C&A, 29,99 EUR Aldo, 47,30 EUR Planet obuća, 52,36 EUR +6 Zara, 59,99 EUR

Klasične crne čizme jedan su od onih modela koje niti jedan novi trend ne može baciti u zaborav. Čak i kada nas ponese želja za nekim ludim čizmama po posljednjoj modi, na kraju ćemo se uvijek vratiti klasičnom modelu u crnoj boji.

Crne čizme su nezamjenjive, uvijek dobrodošle u našoj garderobi, mogu se nositi uz doslovno svu odjeću i nema tog izdanja kojem se neće prilagoditi.

Trio sa zagrebačke špice Trio sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

To se vidi i na primjeru tri mlade dame koje su zajedno prošetale zagrebačkom špicom u različitim kombinacijama, a svaka od njih svojim je odjevnim komadima pridodala upravo crne čizme.

Sve tri odabrale su modele ravnih potplata, znatno udobnije od onih s visokim tanjim potpeticama i svakako primjerenije za zimsko razdoblje.

S obzirom na to da je u tijeku zimsko sniženje, odlučili smo za vas pronaći crne modele po uzoru na ove tri ljepotice, a kakve smo sve čizme izdvojili, provjerite u galeriji.

Planet obuća, 52,36 EUR Planet obuća, 52,36 EUR (Foto: Planet obuća)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju