Crne haljine midi i maksi dužine lako konkuriraju popularnim bojama poput ljubičaste i zelene, pa i uzorcima poput pruga, točkica i cvjetnih dezena. Jednobojna crna haljina može biti i sjajan izbor za svaki dan, a uz nju će odlično pristajati kako upečatljiviji, tako i decentniji modni dodaci.

Galerija Shein, 136 kn H&M, 189 kn C&A, 377 kn +12 Guess, 1032 kn

Dok je mala crna haljina uglavnom rezervirana za neke posebnije i svečanije prigode, crne haljine midi i maksi dužine mogu se nositi kako svaki dan, tako i u tim specijalnim prilikama.

C&A, 377 kn C&A, 377 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

I najobičniju crnu haljinu podignut će dobar komad nakita, zanimljiva obuća ili zgodna torba. Možete ih nositi na posao, u slobodno vrijeme ili na kavu s prijateljicama. Takvi modeli osvajaju jednostavnošću te brojnim mogućnostima kombiniranja s raznim modnim dodacima.

Balerinke su popularan izbor obuće u proljeće Od 35 kuna: 10 proljetnih balerinki za posao, kavice i večernje izlaske

Iz trgovina smo izdvojili čak 15 izvrsnih modela crnih haljina midi i maksi dužine koji lijepo pristaju figurama različitih konfekcijskih veličina i tipovima građe tijela. Izaberite među njima onaj koji vam najviše odgovara i koji će vam lako postati novi odjevni favorit za proljetne pa i ljetne dane.

Reserved, 259,90 kn Reserved, 259,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Zara, 499,90 kn Zara, 499,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju