Sve ljubiteljice šopingai mode željno iščekuju jedan dan u godini – Crni petak. Taj dan napokon je stigao, a s njime i odlični popusti koji se ne smiju propustiti

Galerija Topshop jakna Mango (prije sniženja: 169,90 kn, na sniženju: 118,90 kn) H&M (prije sniženja: 150 kn, na sniženju: 120 kn) +4 Topshop (prije sniženja: 680 kn, na sniženju: 470 kn)

Zadnji petak u studenom rezerviran je za šoping. Crni petak fenomen je koji su i ove godine prigrlili mnogi poznati brendovi te su odlučili sniziti cijene svojih proizvoda.

Naravno, takva je prilika uvijek dobro došla i ljubiteljice šopinga znaju da se ne propušta.

Crni petak je napokon stigao, a s njime i odlični popusti

Ove godine H&M ima akciju u kojoj je čitav online asortiman snižen za 20 posto, a dostava je besplatna. Mango je za cijeli vikend snizio čitav asortiman za 30 posto, a taj popust vrijedi i online i u trgovinama. Također, Shoebedo ima odlične popuste na sav asortiman koji traje do 27. studenog.

Itekako je dobra vijest da je Topshop snizio dio asortimana do 50 posto te da im je trenutno i dostava za Hrvatsku besplatna. Asortiman brenda Monsoon, koji obožava Catherine Middleton, snižen je za 25 posto.

Bershka nudi popust do 50 posto na dio asortimana odjeće te 30 posto na svu obuću, dok Stradivarius nudi 20 posto popusta na određeni dio asortimana. Ove akcije vrijede i u trgovinama i online.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte što smo izdvojili iz ponude naših trgovina.

Topshop (prije sniženja: 680 kn, na sniženju: 470 kn) Topshop (prije sniženja: 680 kn, na sniženju: 470 kn) Foto: Topshop

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju