Bilo da volite igru s uzorcima ili pak uživate u minimalističkoj, jednobojnoj modnoj igri, crno-bijele kombinacije zadovoljit će i one najzahtjevnijeg modnog ukusa. Ovaj monokromni spoj savršen je odabir za dnevni, poslovni i večernji look, a mi smo spojili 3 stajlinga uz koje proljetna modna igra može biti elegantna, zanimljiva i zavodljiva


Crna i bijela boja u modnom se svijetu savršeno nadopunjuju. Ovaj spoj može zadovoljiti i one najzahtjevnijeg modnog ukuse, posebno kada je riječ o proljetnoj modnoj igri.

Želite li i vi uživati u crnim i bijelim materijalima i uzorcima, poigrajte se s najjednostavnijim komadima odjeće i obuće. Baza crno-bijelog stajlinga neka bude u obliku suknje hlača ili haljine u jednoj od ove dvije boje, a ostali 'začini' poput modnih dodataka i proljetnog make-upa ovise o vašem stilu odijevanja i kreativnosti.

Kako bi vam pomogli u spajanju crne i bijele boje, donosimo tri zanimljive modne ideje napravljene od najjednostavnijih komada odjeće i obuće, osvježenih s tri elegantne, proljetne nijanse ruža za usne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju